Offentlige rundvisninger

Musikkens Hus tilbyder offentlige rundvisninger hele året på udvalgte lørdage og søndage.

Det er vores klassiske rundvisning, som er målrettet til dig, der gerne vil se og opleve, hvad der foregår bag scenen i et stort koncerthus som Musikkens Hus og samtidig høre de bedste historier om huset.

På den klassiske rundvisning kommer du rundt til de mest interessante dele af Musikkens Hus. Du kan bl.a. glæde dig til at se husets koncertsale, den smukke foyer med udsigt over Limfjorden samt backstage-områderne, hvor sceneteknikere og kunstnere befinder sig før og efter koncerten. En engageret rundviser viser huset frem og fortæller samtidig i lette overskrifter om Musikkens Hus’ historie, arkitektur og livet bag kulissen. Du vil få en masse sjov viden: Vidste du f.eks., at de mange amøber, der pryder væggene i Koncertsalen, er limet på ved håndkraft? Dette og meget mere kan du blive klogere på ved at deltage i den klassiske rundvisning.

Varighed: 1. time, 15. minutter.

Privatpersoner: 
Du kan købe plads i en offentlig gruppe ved at klikke på linket nederst på siden. Børn skal være i følge med en voksen over 18 år, og vi overholder naturligvis gældende forsamlingsloft.

Ved for få tilmeldte tages der forbehold for evt. flytning eller annullering af rundvisning - dog bestræber vi os på at gennemføre alle rundvisninger. 

Priser for enkeltpersoner: 
Voksne fra 16 år: 100 kr. inkl. billetgebyr.
Børn fra 4-15 år: 70 kr. inkl. billetgebyr.

Book din rundvisning her