Om Musikkens Beat

Til april åbner vi endnu en gang dørene til Musikkens Beat. Det bliver to dage fyldt med god musik, og vi lover, at du hverken behøver at medbringe gummistøvler eller telt.

Vi har rykket festivalstemningen indenfor i unikke rammer, hvor du kan gå på opdagelse i husets sale, der fyldes med fantastiske, musikalske oplevelser. Trænger du til en drink, kan du søge mod en af festivalens barer, der hver repræsenterer et særligt tema. Her kan du til hver en tid nyde en kold fadøl eller en lækker gin & tonic.

På musikprogrammet finder du etablerede musiknavne såvel som upcoming og lokale kunstere. Vi bestræber os på at sammensætte et program, der giver dig mulighed for at synge med på musik, du elsker, danse - fordi du bare ikke kan lade være - og blive overrasket over kunstnere eller musik, som du ellers ikke ville have oplevet.

Kvalitet er et gennemgående tema for festivalen, og der er kælet for både lyd, mad og stemning, så du får den bedste, reneste og festligste oplevelse. Så tag dine venner, din mor, din bror eller din faster med, fordi I alle elsker god musik, smukke oplevelser, fed festivalstemning og dejlige drinks.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Program fredag den 24. april
Program lørdag den 25. april