aflyst
16/ 04
2021
Intimsalen

Kl. 19:30

DKK. 225,- inkl. billetgebyr

Koncerten er siddende

Varighed: Ca. 2x50 minutter

Vesselin Demirev, Dmitri Tsirin og Domenico Codispoti

Oplev klavertrioens debutkoncert, når Musikkens Hus og Aalborg Kammermusikforening byder velkommen til virtuoserne Vesselin Demirev, Dmitri Tsirin og Domenico Codispoti i Intimsalen.

AFLYST

Det er med stor beklagelse, vi må meddele, at koncerten desværre er aflyst. Det sker som følge af myndighedernes forlængede restriktioner.

Alle billethavere er blevet kontaktet direkte på mail med information om refundering.

Vi beklager den skuffelse, som aflysningen og vores midlertidige lukning medfører, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Du kan læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her.

Tusind tak for din forståelse og på gensyn.

Om koncerten

Vesselin Demirev er kendt af koncertgængere i Aalborg som Aalborg Symfoniorkesters ene koncertmester. Han er født og uddannet i Bulgarien og har virket som koncertmester for orkestre i flere lande sideløbende med en karriere som international solist.

Demirev var i en årrække lærer i violin og kammermusik på Southern Methodist University i Dallas, hvor han mødte pianist Domenico Codispoti.

Italieneren har givet anmelderroste solokoncerter i bl.a. Italien, Hong Kong, Warszawa, London og Island og har indspillet anmelderroste CD’er både som solist og kammermusiker. Codispoti er nu bosat i Madrid, hvor Vesselin siden 2018 har spillet som gæstekoncertmester for Orquestra Sinfonica de Madrid, hvis solocellist er russiske Dmitri Tsirin.

Tsirin er uddannet i Moskva og Stuttgart og har vundet en lang række internationale konkurrencer. Han har optrådt som solist med bl.a. Baltimore Symohony Orchestra, Moscow Philharmonic og Berlin Radio Orchestra, ligesom han har givet masterclasses i flere lande og er tilknyttet konservatorier i Tel Aviv og Esbjerg som professor.

Vesselin Demirev, Dmitri Tsirin og Domenico Codispoti besluttede i fællesskab at danne en klavertrio, som endnu ikke har fået et navn, og i Musikkens Hus kan du få fornøjelsen af deres første offentlige koncert.

Program

Johannes Brahms: Klavertrio nr. 1 i B dur, opus 8
Dmitri Shostakovich: Klavertrio nr. 2 i E mol, opus 67

Medvirkende

Vesselin Demirev, violin
Dmitri Tsirin, cello
Domenico Codispoti, klaver

Musikkens Kammerklub

Koncerten er en del af Musikkens Kammerklub. Meld dig ind i Musikkens Kammerklub, og få adgang til seks koncerter med 40% rabat. Det er dog ikke nødvendigt at være medlem for at købe billet til koncerten med Den Danske Strygekvartet.  

Læs mere her. 

Kammer Musik Logo Tekst Ny Copy