nyhed
06/ 06
2020
Aalborg Lufthavn

Kl. 22:00

Dkk. 635,- inkl. billetgebyr

Billetten gælder for 1 personbil med op til 5 personer

Aalborg Lufthavn Parkering P3. Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby

Ude Af Kontrol: Drive In - Live

Drive In - Live i Aalborg arrangeres af Live Nation i samarbejde med Nibe Festival, Aalborg Karneval, Skråen, Aalborg Events, VisitAalborg, AKKC og Musikkens Hus.

Ude Af Kontrol har skabt et paradigmeskifte i dansk musik! Englando, Balken og Munken har de seneste år skabt en bølge af hits og opnået mere end 175.000.000 streams alene på Spotify. 

Den opfindsomme trio inviterer publikum indenfor i deres vilde univers - og for første gang nogensinde - til en drive in-koncert, hvor publikum i den grad bliver udfordret med at holde energien bag bilernes 4 døre. Sætlisten er pakket med hits - inkl. den publikumsvenlige single 'Moshpit'!

Billetsalget begynder tirsdag 19. maj kl. 12!

Om Drive In - Live

Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum trygt og roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser fra deres biler. Da Drive In - Live skal opleves fra egen bil, og med den anbefalede afstand, så vil publikum være placeret lidt længere væk fra scenen end ved en traditionel koncert. Derfor er scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god. 

Praktisk Info

Læs mere på www.driveinlive.dk