20/ 08
2020
Koncertsalen

Kl. 19:30

DKK. 120,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 1 x 70 minutter

Der vil være reserveret et tomt sæde mellem alle gæster, men det er tilladt at rykke sammen med de personer, som man følges med til koncerten

Troldmanden & Strygerne

Om koncerten

Hvad sker der, når vi lukker 30 strygere fra Aalborg Symfoniorkester ind i Koncertsalen sammen med violinisten, dirigenten, komponisten, troldmanden Bjarte Eike? Vi præsenterer denne aften en koncert, der er eksperimenterende, legende og alt andet end en normal klassisk koncert. 

Lad dig rive med, når historien, den klassiske musik og folkemusikken smelter sammen i en højere enhed.

Vi tør godt love det både bliver festligt og fornøjeligt!

Corona-tiltag

Begrænset antal pladser:
Koncerten bliver afholdt i Koncertsalen, hvor der normalt er plads til 1.300 siddende publikummer. Bemærk at der pga. fortsat gældende restriktioner kun vil være plads til 400 publikummer. Der vil i billetsalget være reserveret et tomt sæde mellem alle gæster. Har man i forvejen tæt kontakt til hinanden, er det muligt at rykke tættere sammen, så længe gældende retningslinjer og anvisninger følges.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage i Musikkens Hus. Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer og gør alt, hvad vi kan for at give dig og vores andre gæster en god og tryg oplevelse.

Medvirkende

Dirigent: Bjarte Eike
Arrangør: Aalborg Symfoniorkester