udsolgt
04/ 09
2020
Intimsalen

Kl. 20:00

DKK. 300,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 2x40 minutter

Unummererede siddepladser

Teitur

Den færøsk fødte sanger og sangskriver har for alvor rørt danskerne med sit musikalske univers i TV 2’s populære musikprogram ’Toppen af Poppen’. Nu gæster han endnu en gang Musikkens Hus med sin 'Home'-tour.

Om koncerten

Teitur Lassen er ved at være en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to Danske Grammys, over 1.000 koncerter og otte studiealbums i bagagen har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Teitur har flere gange varmet op for singer-songwriter John Mayer, som tidligere har udtalt, at Teiturs debutalbum fra 2003 ’Poetry & Aeroplanes’ var ét af de bedste album i mange år.

Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget, og senest har han udgivet albummet 'I Want To Be Kind', som han var på tour med i foråret 2019. Her havde han både flygel, akustisk guitar, violin og en synthesizer med på scenen. Nu drager den dansk-færøske musiker til efteråret 2020 endnu en gang afsted med sin ’Home’-tour.

"Til koncerterne spiller jeg en del sange fra ’I Want To Be Kind’ samt helt nye numre og selvfølgelig også publikumsfavoritter. Jeg har fået multiinstrumentalisten Gustaf Ljunggren til at komme at spille sammen med mig. Det bliver magisk,” udtaler Teitur.

Gå ikke glip af en, med garanti, smuk og bevægende oplevelse, når Teitur går på scenen i Musikkens Hus.

Support: Mads Mouritz