24/ 04
2020
Intimsalen

Kl. 18:00

Koncerten er en del af Musikkens Beat

Fredagsbillet: 295,-

Partout: 475,-

Varighed: Ca. 60 minutter

Steen Jørgensen + Katinka

Han har én af dansk musiks mest ikoniske rockstemmer. Hun er en prisvindende sangskriver med et poetisk univers. Nu skal vi opleve Steen Jørgensen + Katinka i en helt ny konstellation, når de hver især akkompagneres af strygerensemblet Who Killed Bambi.

Vedr. coronavirus

Musikkens Hus følger myndighedernes anvisninger tæt og vil løbende lave de nødvendige justeringer på alle arrangementer. Medmindre andet står angivet her på siden, vil arrangementet som udgangspunkt blive afholdt efter planen.

Skulle der ske ændringer, vil alle billethavere naturligvis få direkte besked - også om mulighed for refundering. Vi vil i den forbindelse gerne takke for jeres enorme støtte og forståelse i denne helt ekstraordinære tid.

OM STEEN JØRGENSEN

Han har været frontmand i Sort Sol siden 1979, og i 2013 udsendte han solo-projektet ’Standards for Living’. Foruden karrieren som frontmand for de levende legender i Sort Sol har Steen Jørgensen kørt det succesfulde sideprojekt Ginman/Jørgensen, og han har optrådt i diverse film og teaterstykker.

OM KATINKA

Den danske sangskriver og sangerinde Katinka Bjerregaard er solo denne aften, men du kender hende sikkert bedst som frontkvinden i rockpopkvartettten af samme navn. Katinka blev dannet i 2012 og vandt i 2015 KarriereKanonen. I foråret 2017 kom debutalbummet ’Vi er ikke kønne nok til at danse’, og samme år vandt de en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’ og året efter Carl Prisen i kategorien ’Årets komponist – pop’.

OM WHO KILLED BAMBI

Det aarhusianske strygerensemble WHO KILLED BAMBI debuterede i 2009 og har siden bearbejdet og fortolket musik af en stribe danske og internationale navne. I Musikkens Hus har de eksempelvis akkompagneret Steffen Brandt ved to udsolgte koncerter.

FLERE KONCERTER PÅ SAMME BILLET

Steen Jørgensen + Katinka med WHO KILLED BAMBI er en del af vores eksklusive festival Musikkens Beat, hvor du i to dage kan opleve Musikkens Hus på en helt ny måde. Glæd dig til at høre morgendagens stjerner, nye kunstneriske konstellationer og spændende artist talks – alt sammen på samme billet. Du kan også nyde drinks fra vores nye barmiljøer og lækker mad fra Musikkens Spisehus' prisvenlige food court.

Dagsbillet eller partout?
Med en fredagsbillet til 295,- kan du udover denne koncert blandt andet opleve anmelderroste og fremadstormende Ganger, den overlegne popduo Barselona, harpespillende Selma Judith, Soon, Angående Mig og Aalborgduoen Farveblind.

Du kan også vælge en partoutbillet til 475,- og samtidig få adgang til lørdagens koncerter. Her spiller blandt andre det nye band HUGORM med Simon Kvamm i front, indie-rock ensemblet Go Go Berlin, Calby, Dusin, Mags og anmelderdarlingen Freja Kirk.

Er du studerende? Få 20 % studierabat ved henvendelse i Musikkens Hus' billetkontor.

Læs meget mere om Musikkens Beat og programmet her