afventer
07/ 02
2021
Koncertsalen

Kl. 15:00

Fri entré med billet

Varighed: Ca. 1 x 60 minutter

Du bedes booke plads i en zone efter eget valg. Senest 7 dage før arrangementet vil du pr. mail modtage billetten med din eksakte række og pladsnummer.

Nielsen, Boye og Munch-Andersen

Glæd dig til en eftermiddag med masser af klaverbrus, når hele tre pianister folder sig ud i Nordjyllands smukkeste koncertsal. Ganske gratisk får du mulighed for at opleve Elisabeth Holmegaard Nielsen, Carl Ulrik Munch-Andersen og Lars Boye.

Afholdes ikke 7. februar

Det er med stor beklagelse, vi må meddele, at denne gratis koncert desværre ikke kan afholdes d. 7. februar. Det sker som følge af myndighedernes forlængede restriktioner.

Vi er netop nu ved at undersøge, om koncerten vil blive udsat eller aflyst, og alle billethavere vil hurtigst muligt modtage direkte besked herom.

Vi beklager den skuffelse, som vores midlertidige lukning medfører, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her.

Tusind tak for din forståelse og på gensyn.

Om koncerten

Et flygel, tre pianister, seks hænder, tredive fingre og otteogfirs tangenter. Det er, hvad publikum kan glæde sig til at opleve ved denne gratis koncert. Der venter et blandet program af nye og gamle toner fra klaverets verden, som blandt andet tæller Johan Svendsens berømte 'Festpolonaise'. 

Om Elisabeth Holmegaard Nielsen

Elisabeth Holmegaard Nielsen afsluttede sin kandidatuddannelse allerede som 21-årig ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og blev med det samme optaget i solistklassen samme sted samt ved Universität für Musik i Wien. Den unge pianist er prisvinder ved adskilige konkurrencer i Danmark, Østrig, Portugal, Italien og Holland, bl.a. Steinway Konkurrencen, Salieri-competition, ”Prof. Dichler-Wettbewerb” og ”International Piano Competition for Young Musicians” i 2012, hvor hun også vandt Hollands Symfoniorkesters pris. 

Om Carl Ulrik Munk-Andersen

Carl Ulrik Munk-Andersen aflagde Kirkemusikalsk Diplomeksamen 1987 efter endt uddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium. Til daglig er Carl Ulrik Munk-Andersen organist ved Taarbæk Kirke. Derudover spiller han hvert år et stort antal koncerter sammen med skuespiller og sanger Kurt Ravn, trompetist Per Nielsen og sanger Stig Rossen. Desuden er han pianist i DR-underholdningsorkestret og har komponeret, dirigeret og arrangeret musik til radio og TV, teater og film.

Om Lars Boye

Lars Boye Jensen modtog i 2015 dirigenten og komponisten Launy Grøndahls hæderspriser. Han er uddannet som pianist ved Det Jyske Musikkonservatorium og har haft en særdeles spændende karriere, der bevæger sig både i den klassiske verden, såvel som jazz universet. Derudover har han adskillige gange ageret som kapelmester for radio og TV, revyer og på Aarhus Teater, Det Danske Teater og Den Danske Skueplads. 

Så der bliver noget for enhver smag, når de tre pianister giver den gas – både i muntert sammenspil og alene. Vær opmærksom på, at arrangementet er gratis for alle, og billetterne derfor hurtigt får ben at gå på.

Tag trygt til koncert

Til dette arrangement bedes du booke plads i en zone efter eget valg. Senest 7 dage før arrangementet vil du pr. mail modtage billetten med din eksakte række og pladsnummer. Booker du flere pladser på samme ordre, vil billetterne naturligvis være placeret ved siden af hinanden.

På denne måde kan vi sikre størst mulig afstand mellem gæsterne i salen og dermed en god og tryg oplevelse for alle. Ved alle arrangementer følger vi myndighedernes aktuelle retningslinjer, og som billethaver vil du modtage en mail med praktisk information, inden du møder op i Musikkens Hus.

Der er nemlig ikke noget, som er vigtigere for os, end at alle vores gæster får en god og tryg oplevelse i huset.