afventer
13/ 03
2021
Intimsalen

Kl. 14:00

Dkk. 150,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 1x45 minutter

Nummererede siddepladser

Sebastian Klein - solo

Få en oplevelse for hele familien, når Sebastian Klein, som børnene bl.a. kender fra Ramasjang, gæster Musikkens Hus med sit soloshow.

Afholdes ikke 13. marts

Det er med stor beklagelse, vi må meddele, at arrangementet desværre ikke kan afholdes d. 13. marts. Det sker som følge af myndighedernes forlængede restriktioner.

Vi er netop nu ved at undersøge, om arrangementet udsættes eller aflyses, og alle billethavere vil hurtigst muligt modtage direkte besked via mail.

Vi beklager den skuffelse, som vores midlertidige lukning medfører, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Du kan læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her.

Tusind tak for din forståelse og på gensyn.

Om showet

Sebastians soloshow er noget af det tætteste, man kommer på et decideret standup comedy-show for børn. Med hjælp fra levende dyr, gøgl, dans og håbløse tryllenumre får Sebastian tryllebundet publikum. Der er garanti for fabelagtig underholdning hele showet igennem, og både børn og voksne må finde sig i at vride sig af grin undervejs.

Om Sebastian Klein

Sebastian er en af Danmarks førende naturformidlere for børn. Han har i mere end 20 år lavet programmer for børn til DR. Sebastian er desuden forfatter til over 30 børnebøger primært om dyr – senest også letlæsningsbøger. 

På scenen er Sebastian også en fremragende formidler, både når han underholder børn med gøgl og musik, og når han holder foredrag for børn og voksne. Sebastian tilbyder forskellige shows og foredrag både med ham alene og med andre kunstnere og musikere.