udsolgt
23/ 06
2020
Koncertsalen

Kl. 19:00

Dkk. 250,- inkl. billetgebyr

Sankt Hans 2020

Den magiske midsommerstemning fylder Musikkens Hus, når vi traditionen tro fejrer Sankt Hans med en rigtig sommerkoncert.

Vedr. coronavirus

Musikkens Hus følger myndighedernes anvisninger tæt og vil løbende lave de nødvendige justeringer på alle arrangementer. Medmindre andet står angivet her på siden, vil arrangementet som udgangspunkt blive afholdt efter planen.

Skulle der ske ændringer, vil alle billethavere naturligvis få direkte besked - også om mulighed for refundering. Vi vil i den forbindelse gerne takke for jeres enorme støtte og forståelse i denne helt ekstraordinære tid.

Om koncerten

Det bliver en lys og lun ode til midsommeren, når vi atter fejrer sommerens mest livsbekræftende og smukke tradition med bevægende musik i Koncertsalen. 

Vi byder velkommen til en sommeraften, hvor Søren Huss, Aalborg Symfoniorkester, Klarup Pigekor og Nordjysk Pigekor på rørende vis vil lede os igennem årstidens elskede klassikere under ledelse af Phillip Faber. 

Om Søren Huss

I 2002 bragede Søren Huss og bandet Saybia ind på de danske hitlister med nyklassikeren “The Second You Sleep”, og markerede sig lynhurtigt som et af tidens største popbands.

I dag har frontfiguren Søren Huss udgivet fire studiealbums under eget navn, senest i 2019, hvor han udgav albummet ’Sort Og Hvid Til Evig Tid’. 

Med sit omfattende og hit-spækkede katalog, har Huss i dag indtaget sin retmæssige plads blandt landets mest eftertragtede artister, når han drager ud på sine Danmarksturnéer, hvor billetterne altid rives væk. 

Om Phillip Faber

Phillip Faber (født 1984) er uddannet komponist og dirigent fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Han blev chefdirigent for DR Pigekoret i 2013 og har lige fra begyndelsen sat sit særlige præg på korets klang og udtryk.  

Phillip modtog i 2017 DR’s Sprogpris og har desuden været tv-aktuel som vært og dirigent i DR K’s ’Danmark synger julen ind’ og ’Den klassiske Musikquiz’, som fagdommer i DR 1’s ’Vidunderbørn’ og senest som vært i DR K’s ’Live fra Højskolesangbogen’.