23/ 06
2019
Koncertsalen

Kl. 19:00

Dkk. 200,- inkl. gebyr

NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Sankt Hans

Den magiske midsommerstemning fylder Musikkens Hus, når vi traditionen tro fejrer Sankt Hans med en rigtig sommerkoncert

Det bliver en lys og lun ode til midsommeren, når vi atter fejrer sommerens mest livsbekræftende og smukke tradition med bevægende musik i Koncertsalen og et stort sankthansbål på fjorden. 

Vi byder velkommen til en sommeraften, hvor Aalborg Symfoniorkester, Klarup Pigekor og Nordjysk Pigekor på rørende vis vil lede os igennem årstidens elskede klassikere under ledelse af Philip Faber. 

Efter koncerten vil koret gå forrest til midsommerarrangementet på Musikkens Plads, hvor der er fri adgang for alle, taler, musik og mulighed for at riste pølser og skumfiduser.

Om Philip Faber

Phillip Faber (født 1984) er uddannet komponist og dirigent fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han blev chefdirigent for DR Pigekoret i 2013 og har lige fra begyndelsen sat sit særlige præg på korets klang og udtryk. 

Phillip Faber har for nylig været gæstedirigent for DR Vokalensemblet, DR Koncertkoret og DR Symfoniorkestret og modtog i 2017 DR’s Sprogpris. Phillip har desuden været tv-aktuel som vært og dirigent i DR K’s ”Danmark synger julen ind” og ”Den klassiske Musikquiz, som fagdommer i DR 1’s ”Vidunderbørn” og senest som vært i DR K’s ”Live fra Højskolesangbogen”. 

Solister og konferencier offentliggøres løbende.