28/ 03
2020
Koncertsalen

Kl. 21:00

Billetsalget starter den 4. februar kl. 10.00.

P3 Guld

Musikkens Hus er stolte over at danne rammerne om årets P3 Guld, når det store prisuddelingsshow sendes direkte fra Koncertsalen og ud i de danske stuer.

Dansk musik har en særlig position på radiokanalen P3. Den 28. marts afholder kanalen den tilbagevendende årlige hyldest og markering af ny dansk musik ’P3 Guld’. Showet foregår i år i Musikkens Hus i Aalborg.   

Prisuddelingsshowet, der bliver sendt live på DR1, har til formål at hylde aktuelle danske kunstnere og ikke mindst skabe grobund for, at spirende stjerner i dansk musikliv får mulighed for at optræde foran hundredtusindvis af tv-seere. P3 Guld har siden showets spæde start i 2001 udviklet sig til at være karrierekatalysator for et væld af musikalske mastodonter såsom The Minds of 99, Benal, Karl William, MØ, Ukendt Kunstner og Lukas Graham.

For første gang i Aalborg

I januar 2019 blev P3 Guld afholdt i Odense, men det er første gang, at den populære prisuddeling afholdes i Aalborg.

P3 Guld bliver det 28. tv-show, som bliver afviklet i Musikkens Hus, siden vi slog dørene op i 2014.

Fest for dansk musik

En række danske navne kommer til at optræde live til showet, mens der uddeles priser til de kunstnere, der har klaret sig godt det forgangne år. Det gælder både etablerede navne såvel som de nye stjerneskud, der kommer til at tegne dansk musik i fremtiden.

Billetsalg

Billetter kan købes fra den 4. februar kl. 10.00.

Program og værter bliver offentliggjort løbende her på siden.