aflyst
28/ 03
2020
Koncertsalen

Kl. 21:00

Gulv - stående: 400,-

2. balkon - siddende: 450,-

1. balkon - siddende: 500,-

Priserne er inkl. billetgebyr

P3 Guld

Udmelding fra DR:

P3 Guld udskydes til senere på året

Grundet myndighedernes seneste tiltag for at undgå yderligere spredning af corona-virus har DR besluttet at udskyde dette års P3 Guld, der skulle have været afholdt den 28. marts i Musikkens Hus i Aalborg.

Den nye dato for P3 Guld er endnu ikke fastlagt. 

Musikkens Hus har taget direkte kontakt til alle med en billet til showet, og Ticketmaster er i fuld gang med at refundere billetterne. 

Ved spørgsmål.Q/A:

Hvorfor udskyder I P3 Guld?
DR følger myndighedernes anvisninger om corona-virus nøje, og efter de seneste tiltag har DR besluttet, at det desværre ikke er muligt at afholde P3 Guld den 28. marts, og DR vil nu arbejde hårdt på at finde en ny dato, hvor DR kan fejre ny dansk musik med hele Danmark. 

Hvornår kommer P3 Guld så til at ligge?
Der er endnu ikke fastsat en dato. DR havde glædet os til at fejre dansk musik med hele Danmark og publikum i Aalborg i slutningen af marts, men grundet de seneste corona-relaterede tiltag fra myndighederne er det desværre ikke muligt. DR satser i stedet på at finde en ny dato senere på året, hvor musikfesten for ny dansk musik kan foregå.   

Bliver Musikkens Hus vært for P3 Guld, selvom der kommer en ny dato?
Det vil vi arbejde på, men vi ved det ikke med sikkerhed, før vi har fundet en ny dato.

Kan folk med billetter til det aflyste show få billetter til det nye show?
Det ved vi endnu ikke, men det er noget, vi vil undersøge, når vi begynder at kigge efter en ny dato for P3 Guld. 

Hvad sker der med de nominerede, der er præsenteret de seneste uger? Vil de stadig være nominerede?
Ja selvfølgelig.

Om P3 Guld

Dansk musik har en særlig position på radiokanalen P3. Den 28. marts afholder kanalen den tilbagevendende årlige hyldest og markering af ny dansk musik, P3 Guld. Showet foregår i år i Musikkens Hus i Aalborg.   

Prisuddelingsshowet, der bliver sendt live på DR1, har til formål at hylde aktuelle danske kunstnere og ikke mindst skabe grobund for, at spirende stjerner i dansk musikliv får mulighed for at optræde foran hundredtusindvis af tv-seere. P3 Guld har siden showets spæde start i 2001 udviklet sig til at være karrierekatalysator for et væld af musikalske mastodonter såsom The Minds of 99, Benal, Karl William, MØ, Ukendt Kunstner og Lukas Graham.

Det bliver den erfarne radiovært hos P3 Pelle Peter Jencel, der skal stå i spidsen for årets P3 Guld. DR offentliggør løbende årets kunstnere, som du selvfølgelig også vil kunne læse om her på siden.

For første gang i Aalborg

I januar 2019 blev P3 Guld afholdt i Odense, men det er første gang, at den populære prisuddeling afholdes i Aalborg.

P3 Guld bliver det 28. tv-show, som bliver afviklet i Musikkens Hus, siden vi slog dørene op i 2014.

Fest for dansk musik

En række danske navne kommer til at optræde live til showet, mens der uddeles priser til de kunstnere, der har klaret sig godt det forgangne år. Det gælder både etablerede navne såvel som de nye stjerneskud, der kommer til at tegne dansk musik i fremtiden.

Sikkerhed

Af sikkerhedsmæssige årsager vil det alene være tilladt at indtage vand i salen. På de stående pladser på gulvet vil det dog være tilladt at indtage alkohol og sodavand købt i Musikkens Hus’ bar.

Stærkt berusede personer vil blive afvist i døren.