aflyst
15/ 04
2021
Koncertsalen

Kl. 19:30

Dkk. (1) 275,- (2) 230,- (3) 205,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

Koncertintroduktion kl. 18.30 med Rolf Ruggaard

Orgelkoncert

Orglets aften

AFLYST

Det er med stor beklagelse, vi må meddele, at koncerten desværre er aflyst. Det sker som følge af myndighedernes forlængede restriktioner.

Alle billethavere er blevet kontaktet direkte på mail med information om refundering.

Vi beklager den skuffelse, som aflysningen og vores midlertidige lukning medfører, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Du kan læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her.

Tusind tak for din forståelse og på gensyn.

Om koncerten

Koncertsalen i Musikkens Hus råder over et vidunderligt koncertorgel, som med sine 5450 piber til fulde lever op til den kendte betegnel­se af orglet som alle instrumenters dronning. Ved denne koncert bliver der lejlighed til både at høre orglet solistisk og i tæt sammen­spil med Aalborg Symfoniorkester. Solisten Thomas Ospital er organist i Saint-Eustache kirke, Paris, og har trods sin unge alder allere­de en strålende karriere bygget på hans særlige musikalitet. Guilmants store symfoni for orgel og orkester nr. 2 og Saint-Saëns elskede 3. symfoni viser orglets mange klanglige facetter i samspil med orkestrets velkendte lyd. Denne koncert bliver et sandt klangligt overflødigheds­horn fra de mest intime og delikate passager, til det helt store udtræk af overdådig klangfylde. 

Program

Guilmant: Symfoni nr. 2 for orgel og orkester op. 91 
Saint-Saëns: Symfoni nr. 3 op. 78 - "Orgelsymfonien" 

Koncertintroduktion kl. 18.30 med Rolf Ruggaard

Medvirkende

Dirigent: David Niemann 
Solist: Thomas Ospital 
Arrangør: Aalborg Symfoniorkester

Koncertpakke - spar 25%

Sammensæt din egen koncertpakke bestående af 5 koncerter og spar hele 25% på billetprisen. Du kan vælge blandt 15 symfoniske koncerter med Aalborg Symfoniorkester. 

Køb din koncertpakke her.