13/ 08
2020
Koncertsalen

Kl. 19:30

DKK. 120,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 1 x 70 minutter

Der vil være reserveret et tomt sæde mellem alle gæster, men det er tilladt at rykke sammen med de personer, som man følges med til koncerten

Opera Highlights

Om koncerten

Så skal der synges og det gør vi med manér. I et program, som byder på operagenrens allerstørste arier, skal vi høre tenoren Magnus Vigilius og sopranen Sine Bundgaard synge os bløde i knæene med bl.a. Nessun Dorma, Rusalkas sang til månen og værker fra Carmen

Denne aften vil vi også afsløre vinderen af Aalborg Operapris 2020. Juryformand og leder af Aalborg Operafestival Peter Rønn vil begrunde valget af prismodtageren, der vil modtage prisen fra scenen og kvittere med en sang.

Læs mere om Aalborg Operapris her

Corona-tiltag

Begrænset antal pladser:
Koncerten bliver afholdt i Koncertsalen, hvor der normalt er plads til 1.300 siddende publikummer. Bemærk at der pga. fortsat gældende restriktioner kun vil være plads til 400 publikummer. Der vil i billetsalget være reserveret et tomt sæde mellem alle gæster. Har man i forvejen tæt kontakt til hinanden, er det muligt at rykke tættere sammen, så længe gældende retningslinjer og anvisninger følges.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage i Musikkens Hus. Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer og gør alt, hvad vi kan for at give dig og vores andre gæster en god og tryg oplevelse.

Medvirkende

Dirigent: Giordano Bellincampi
Solister: Magnus Vigilius, tenor og Sine Bundgaard, sopran
Arrangør: Aalborg Symfoniorkester i samarbejde med Aalborg Operafestival

Aalborg Opera -logo _Sort