22/ 01
2022
Koncertsalen

Kl. 20:00

DKK 425,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 1x75 minutter

Nytårsbrag, Ballet & Musical

Danmarks berømte ballerina Ida Praetorius danser nytåret ind i Nordjyllands smukkeste koncertsal, i selskab med en række kunstnere fra den klassiske verden.

Ida Praetorius er til dagligt solodanser ved Den Kgl. Ballet i København, og ved koncerten i Musikkens Hus får hun selskab af to andre af Den Kgl. Ballets store stjerner, nemlig Ryan Tomash og Tobias Praetorius. De kommer til Aalborg med ballet fra både det klassiske og det moderne repertoire. Koncerten byder også på kendte toner fra både musicalen, operetten og den klassiske musiks verden.

Oplev bl.a. musicalstjernen Monica Isa Andersen, som netop nu er aktuel i Det Ny Teaters opsætning af musicalen 'Oliver'. Ved denne nytårskoncert synger hun sange fra berømte musicals, og sammen med operasanger Jens-Christian Wandt synger hun duet – en helt særlig version af Disneys 'Når du ser et stjerneskud'. Det hele akkompagneres af Niklas Walentin på violin og Alexander McKenzie ved flyglet.

Jens-Chr. Wandt er koncertens konferencier og vil også synge kendte operettetoner af Strauss og Lehar – helt som det hører sig til ved nytårstid. Et overdådigt nytårsprogram med det bedste fra balletten, musicalen, operetten og den klassiske musiks verden med overraskelser, kendte og elskede melodier samt med ballet på højt internationalt niveau. Et ægte nytårsbrag.

Medvirkende

Ida Praetorius, solodanser ved Den Kgl. Ballet
Tobias Praetorius, solist ved Den Kgl. Ballet
Ryan Tomash, balletdanser ved Den Kgl. Ballet
Monica Isa Andersen, musicalsanger
Jens-Christian Wandt, operasanger & konferencier
Niklas Walentin, violinist
Alexander McKenzie, pianist