07/ 11
2020
Koncertsalen

Kl. 20:00

Dkk. 290,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 1x75 minutter

Nicklas Sahl

Nicklas Sahl er ét af de mest lysende talenter på den danske musikscene. Han er blandt de mest spillede artister på landets radiostationer, og med hits som ’New Eyes’, ’Planets’ og ’Four Walls’ er det med god grund. I efteråret gæster den albumaktuelle stjerne Koncertsalen, hvor han i den grad hører hjemme.

Tag trygt til koncert

Ved alle arrangementer følger vi myndighedernes aktuelle retningslinjer, og som billethaver vil du modtage en mail med praktisk information, inden du møder op i Musikkens Hus.

Der er nemlig ikke noget, som er vigtigere for os, end at alle vores gæster får en god og tryg oplevelse i huset.

Skulle det ske, at koncerten må udsættes, ændres eller i yderste konsekvens aflyses, kan du naturligvis få dine billetter refunderet. Læs mere her.

Om koncerten

I 2018 udgav han debutsinglen ’Hero’, og samme år spillede han udsolgte koncerter i både Aarhus og København. Det er gået stærkt for den unge kunstner fra Hadsten, og han sætter ikke farten ned.

For mindre end blot et år siden kunne vi i Musikkens Hus præsentere Nicklas Sahl som den allerførste på programmet til vores nye festival Musikkens Beat. Allerede nu byder vi ham velkommen tilbage til Musikkens Hus, men denne gang i Koncertsalen, hvor den unge stjerne i den grad hører hjemme.

Med sig bringer Nicklas sit debutalbum, Unsolvable, der netop nu dominerer de danske radiostationer med hits som 'Four Walls', 'There for you' og titelsinglen 'Unsolvable'.

En ægte popstjerne med rockstjerneattitude

Guitaren har siden han var fire år været et bærende element for Nicklas Sahl, og han mestrer de seks strenge på lige linje med sit stemmebånd. Den unge kunstner har en nerve i sin vokal, som på smukkeste vis understreger den stærke sangskrivning.

Netop derfor har han modtaget store roser fra anmeldere. Efter sidste års optræden på SPOT Festival lød det for eksempel fra GAFFA: ”En ægte popstjerne med rockstjerneattitude.”

Nicklas Sahl modtog i november prisen som Best Danish Artist ved MTV Ema Awards i Sevilla, Spanien.