07/ 11
2020
Koncertsalen

Kl. 20:00

Dkk. 290,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 1x75 minutter

Nicklas Sahl

Han har åbnet Bøgescenen på Smukfest, turneret med Alex Vargas og sprøjtet radiohits som ’New Eyes’, ’Planets’, ’Four Walls’, ’If I Killed Your Night’ og ’Hero’ ud – alt sammen på blot to år. Oplev ham i Koncertsalen i Musikkens Hus i Aalborg dette efterår.

I 2018 udgav han debutsingle ’Hero’ og samme år spillede han udsolgte koncerter i København og Aarhus. Det er gået stærkt for den unge kunstner fra Hadsten, og han sætter ikke farten ned. For mindre end blot et år siden kunne vi i Musikkens Hus præsentere Nicklas Sahl som den allerførste på programmet til vores nye festival Musikkens Beat. Allerede nu byder vi ham velkommen tilbage til Musikkens Hus, men denne gang i Koncertsalen.

En ægte popstjerne med rockstjerneattitude

Guitaren har siden han var fire år været et bærende element for Nicklas Sahl, og han mestrer de seks strenge på lige linje med sit stemmebånd. Den unge kunstner har en nerve i sin vokal, som på smukkeste vis understreger den stærke sangskrivning. Netop derfor har han modtaget store roser fra anmeldere. Efter sidste års optræden på SPOT Festival lød det for eksempel fra GAFFA: ”En ægte popstjerne med rockstjerneattitude.”

Nicklas Sahl modtog i november prisen som Best Danish Artist, ved MTV Ema Awards i Sevilla, Spanien.