14/ 11
2020
Øvre Foyer

Kl. 21:30

Gratis entré

Varighed: Ca. 1x60 minutter

Loungebaren åbner kl. 21.30, og musikken går på umiddelbart efter aftenens koncert med Alex Vargas.

Musikkens Udvalgte

Musikkens Udvalgte er gratis loungekoncerter i Musikkens Hus med nogle helt særlige talenter, som vi spår en stor fremtid inden for musikken.

Om Musikkens Udvalgte 

Musikkens Udvalgte er et uformelt koncept, hvor vi giver vores gæster mulighed for en ekstra oplevelse efter forskellige koncerter i huset.

Der er gratis adgang og gratis musik – også selvom man ikke har været til koncert tidligere på dagen.

Vi glæder os til at forkæle dig med uformel, hyggelig loungestemning med udsigt over fjorden og ikke mindst håndplukkede, lokale kunstnere.

OBS: Kl. 21.30 er et vejledende starttidspunkt. Musikken starter, når aftenens koncert med Alex Vargas er færdig. Foyeren er dog åben hele aftenen.

Om Alexia Chambi

Alexia Chambi er en 21-årig dansk/cypriotisk sanger & sangskriver, som efter flere år rundt i Europa og Sydamerika, med base i London over flere omgange, er vendt tilbage til Århus, hvor hun har udvidet sit solo-projekt med en fem-mands liveband konstellation.  

Musikken trækker inspiration fra neo-soul & r’n’b med fokus på stærke hooks og gyngende grooves med et lyrisk afsæt i det personlige, men på samme tid universelle.

Sangene er skrevet på en akustisk guitar overalt fra Bolivianske træhuse til solnedgange ved Tenerifes hav, til sko-kasse værelser i Londons brummende kaos. Historiefortællingen er i centrum i sangene, svøbt i pop-strukturer, der inviterer ind i et både opløftende og sensitivt univers.

Aftenens koncert bliver en mere intim fortolkning af sangene i et stripped-back set af Alexia Chambi og pianist i bandet, Louise Schrøder Sørensen.