16/ 11
2018
Koncertsalen

Kl. 20:00

Dkk. (1) 400,- (2) 350,- inkl. gebyr

Loungebar efter koncerten

NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Musikkens Miks

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at opleve legenden Steen Jørgensen, fortryllende Stine Bramsen og fremadstormende IAMJJ i et helt nyt musikalsk univers, når de med Aalborg Symfoniorkester i ryggen optræder med egne og helt nye værker.

Konceptet Musikkens Miks

Det er femte gang, Musikkens Hus inviterer nogle af de bedste kunstnere fra den rytmiske scene til at optræde med et komplet symfoniorkester. I april 2014 var Tim Christensen, Jonas Petersen og Silas Bjerregaard aftenens hovedpersoner, da de sammen med Aalborg Symfoniorkester væltede salen i den første udgave af Musikkens Miks. Siden da har Oh Land, Søren Huss og Mads Langer samt Simon Kvamm, Peter Sommer og Karl William taget udfordringen op. Nu gælder det altså Steen Jørgensen, Stine Bramsen og IAMJJ.

Glæd dig til at høre de tre musikere fremføre en række af deres bedste sange, som til lejligheden er arrangeret for symfoniorkestret. Som bonus komponerer de hver et nyt værk, inspireret af egne musikalske lydbilleder, men designet til fremførsel af Aalborg Symfoniorkester. Værkerne får urpremiere ved koncerten i Musikkens Hus.

Om Steen Jørgensen

Han har været frontmand i Sort Sol siden 1979, og i 2013 udsendte han solo-projektet ”Standards for Living”. Herefter har Steen turneret med guitaristen Rune Kjeldsen på landets spillesteder og kulturhuse, hvoraf mange af dem har været udsolgte. Foruden karrieren som frontmand for de absolut levende legender i Sort Sol har Jørgensen kørt det succesfulde sideprojekt Ginman/Jørgensen, og han har optrådt i diverse film og teaterstykker.

Om Stine Bramsen

Stine Bramsen solo-debuterede i 2014 med hittet ’Prototypical’, og siden er det blevet til en lang række store radiohits, udsolgte turnéer, et anmelderrost og guld-sælgende debutalbum samt GAFFA-prisen som Årets Danske Sangerinde i 2015.

Den erfarne sangerinde, der tidligere i år kunne fejre 10 års jubilæum for udgivelsen af “Fascination” med Alphabeat, har brugt det sidste års tid på at færdiggøre nye sange og glæder sig til at komme derud, hvor hun føler sig allermest hjemme – nemlig på de danske spillesteder.

Om IAMJJ

Melankolien hos IAMJJ er så hårrejsende, at man har svært ved at tro, at han er dansk og bare 23 år.Han er klar til at gå i samme fodspor som nogle af de største sangskrivere: Derind hvor man tør stå i sit jakkesæt og ligne en stærk mand, men samtidig udstille al sin sårbarhed og alle sine fejl.

"Jeg skriver bedst, når jeg har gjort noget forkert, eller har noget at bevise. Der skal være noget ultimativt på spil. Der, hvor du står på en slagmark, og alle dine venner er døde, og alle pilene kommer imod dig. Det er de sekunder, jeg laver musik til. Det er musik, der svarer til det sidste måltid på dødsgangen. Der hvor det smukke og det grimme smelter sammen,” siger IAMJJ.

IAMJJ lægger i øjeblikket sidste hånd på sit debut-udspil, der udkommer på Mermaid Records.