01/ 11
2020
Øvre Foyer

Kl. 15:00

Fri entré

Kapacitet: Maks. 200 gæster

Heraf 180 stole

Musikkens Fællessang

Musikkens Fællessang er blevet en elsket og besøgt koncertrække. Arrangementerne er altid gratis og afholdes på udvalgte søndage i Øvre Foyer. Alle er velkommen til en hyggelig dag i godt selskab.

Om Musikkens Fællessang

Musikkens Hus arrangerer hen over efteråret 2020 tre hyggelige eftermiddage med fællessang, hvor forskellige lokale kor inviteres til at synge for. De indbudte kor vælger sangene, og I kan derfor glæde jer til at høre korenes favoritsange. 

Nyd den enestående udsigt over Limfjorden fra Øvre Foyer, mens Vox Cantus slår tonen an. I pausen er der mulighed for at købe kaffe med kage.

Begrænset kapacitet

Vi gør venligst opmærksom på, at vi maks. kan byde 200 gæster velkommen i Øvre Foyer. Vi har 180 stole, hvoraf 30 er højstole.

Ønsker du en siddeplads, anbefaler vi derfor særligt, at du ankommer i god tid. Dørene til Øvre Foyer åbner ca. kl. 14.30.

Om koret

Vox Cantus består af 8 dygtige og rutinerede korsangere med stor sangglæde. Alle sangere synger i større kor, men i dette lille ensemble får vi mulighed for at dyrke andre sider af korsang og korklang. Her får vi lov til at dykke endnu længere ned i arbejdet med detaljerne, ligesom kontakten og nærværet til publikum intensiveres. Vores repertoire tager udgangspunkt i den klassiske korsang men spænder vidt fra renæssancemusik til viser og jazz. Vi glæder os til at synge med og for jer.