udsat
07/ 03
2021
Øvre Foyer

Kl. 15:00

Fri entré med billet

Varighed: Ca. 2x30 minutter

Musikkens Fællessang

Musikkens Fællessang er blevet en elsket og besøgt koncertrække. Arrangementerne afholdes på udvalgte søndage og er altid gratis, men dog med begrænset kapacitet. Vi glæder os til at se dig til en hyggelig dag i godt selskab.

Udsat til 3. april 2022

Musikkens Fællessang med Skørpingkoret udsættes til d. 3. april 2022. Det sker som følge af myndighedernes skærpet forsamlingsforbud, som gør, at koret ikke kan nå at forberede sig.

Vi beklager den skuffelse, som udsættelsen medfører, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her.

Tusind tak for din forståelse og på gensyn.

Om Musikkens Fællessang

Musikkens Hus arrangerer hen over foråret 2021 tre hyggelige eftermiddage med fællessang, hvor forskellige lokale kor inviteres til at synge for. De indbudte kor vælger sangene, og I kan derfor glæde jer til at høre korenes favoritsange. 

Denne søndag er det Skørpingkoret, som slår tonen an i vores smukke rammer.

Begrænset kapacitet

Musikkens Fællessang afholdes naturligvis i overensstemmelse med myndighedernes aktuelle retningslinjer.

Der vil derfor blive indført gratis billetter til arrangementet, som du senere vil kunne bestille her på siden.

Om Skørpingkoret

Under ledelse af syngemester Søren Steen Nielsen fortolker det firstemmige kor på 40 sangere et bredt repertoire fra rytmisk til klassisk med vægt på den danske sangskat. Koret har eksisteret siden 1895, er medlem af Danske Folkekor og deltager jævnligt i både regionale og landsdækkende korstævner.