06/ 09
2020
Øvre Foyer

Kl. 15:00

Fri entré

Kapacitet: Maks. 200 gæster

Heraf 180 stole

Musikkens Fællessang

Musikkens Fællessang er blevet en elsket og besøgt koncertrække. Arrangementerne er altid gratis og afholdes på udvalgte søndage i Øvre Foyer. Alle er velkommen til en hyggelig dag i godt selskab.

Om Musikkens Fællessang

Musikkens Hus arrangerer hen over efteråret 2020 hyggelige eftermiddage med fællessang, hvor forskellige lokale kor inviteres til at synge for. De indbudte kor vælger sangene, og I kan derfor glæde jer til at høre korenes favoritsange. 

Nyd den enestående udsigt over Limfjorden fra Øvre Foyer, mens Aalborg Koncertkor slår tonen an. I pausen er der mulighed for at købe kaffe med kage.

Begrænset kapacitet

Vi gør venligst opmærksom på, at vi maks. kan byde 200 gæster velkommen i Øvre Foyer. Vi har 180 stole, hvoraf 30 er højstole.

Ønsker du en siddeplads, anbefaler vi derfor særligt, at du ankommer i god tid. Dørene til Øvre Foyer åbner ca. kl. 14.30.

Om koret

Aalborg Koncertkor fylder i 2020 65 år og blev stiftet i 1955 som Aalborg Operettekor. I takt med at korets repertoire ændrede sig, skiftede koret navn til Aalborg Koncertkor, og er nu et kor med godt 40 sangglade kvinder og mænd, der mødes hver mandag.

Koret ledes af dirigent Trine Georgsen, og repertoiret består blandt andet af musicals, pop samt danske og nordiske sange.