17/ 02
2020
Intimsalen

Kl. 19:00

Dkk. (1) 309,- (2) 259,- + gebyr

NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

Michael Brautsch

Kom tættere på hemmeligheden bag “det perfekte” parforhold med Michael Brautsch fra DR-succesen Gift ved første blik.

Gift ved første blik

I vores kultur er de fleste parforhold baseret på forelskelse - vi mødes og ser hinanden an, vi forelsker os, flytter sammen, får børn og bliver måske gift. Det er standardformlen for langt de fleste forhold, men en betydelig procentdel af disse par ender også med at blive skilt. Hvad sker der, når vi bytter romantik ud med rationalitet og lægger alt, hvad der handler om følelser og mavefornemmelser på hylden? Det er præmissen for TV-eksperimentet Gift ved første blik, hvor Michael Brautsch er en del af et ekspertpanel, der matcher mænd og kvinder på baggrund af personlighedstests, interesser, holdninger og præferencer.

Statistikken er forrygende - formår parrene at bo sammen i de seks uger, eksperimentet varer, forbliver de stort set sammen og er gift den dag i dag. Hvorfor? Hvad er hemmeligheden bag de par, der lykkes? Og kan vi lære noget af dem?

Klog på kærlighed

Du kan glæde dig til en underholdende, indsigtsrig og inspirerende aften i selskab med Michael Brautsch, der vil ruske godt og grundigt i vores opfattelse af kærlighed og forelskelse. Der vil selvfølgelig være masser af gode historier og anekdoter fra det populære TV-program Gift ved første blik, der før den aktuelle sjette sæson oplevede rekordmange ansøgninger fra singler, der er modige nok til at lade Michael Brautsch og de andre eksperter finde dem en potentiel partner på baggrund af rationalitet og videnskab. 

Michael Brautsch

Michael Brautsch er sognepræst med en fantastisk evne til at tage livets helt store spørgsmål op på en underholdende og nærværende måde. Han er lige nu aktuel som del af det ekspertpanelet, der i TV-eksperimentet Gift ved første blik matcher mænd og kvinder på baggrund af personlighedstests, interesser, holdninger og præferencer.

Han er oprindeligt udlært i en bank og har foruden teologi læst filosofi. I dag er Michael Brautsch tilknyttet Frederiksberg Sogn og har tidligere været sygehuspræst på psykiatrisk hospital og feltpræst.

Vi glæder os til at byde velkommen til en aften i kærlighedens tegn :-)

Arrangør: Tikko

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 88 775 770

<Macro: (,)>