03/ 04
2020
Koncertsalen

Kl. 20:00

Dkk. 580,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 1x105 minutter

Lisa Nilsson

Den elskede svenske sangerinde og skuespiller har lavet en forestilling, der blander musik, dans, storytelling og humor i et format, der har imponeret de svenske anmeldere. Til foråret får Lisa Nilssons danske fans mulighed for at opleve hende på en ny måde, når hun besøger Musikkens Hus i Aalborg.

Lisa Nilsson er aktuel med forestillingen ’Kvinnan som är jag’, som er en forestilling instrueret af Anna Ståhl, der tager udgangspunkt i hendes personlige historie. Gennem brug af både musik, sang og dans indvier hun på humoristisk vis publikum i sin rejse fra dengang til nu, hvor hun blandt andet gør op med det billede, der blev tegnet af hende i 90’erne som hele Skandinaviens diva.

Forestillingen er blevet en kæmpe succes i Sverige, og Lisa Nilsson tager nu på en omfattende turné i hele Skandinavien, hvor hun også lægger vejen forbi Musikkens Hus i Aalborg.

Sveriges største dagblad DN skriver bl.a. om forestillingen:
"I krogshowet 'Kvinnan som är jag’ viser Lisa Nilsson, at hun har en stand-up komikers timing og en soulsangerindes røst."

Med torden og brag slog Lisa Nilsson i gennem i hele Norden, da hun i 1992 udgav sit tredje album 'Himlen Runt Hörnet'. Lige siden har hun været en af Nordens mest populære sangerinder, og hendes popularitet i Danmark blev kun yderligere forstærket, da hun sang titelmelodien til den danske Helle Joof-film 'En kort, en lang'. Lisa Nilsson har i årenes løb udvidet sin kunstneriske kunnen til også at inkludere skuespillet, hvor hun bl.a. har spillet en af de bærende roller i den danske spillefilm ’Gud Taler Ud’.

Gå ikke glip af chancen for at opleve Lisa Nilsson i sin første egen forestilling, hvor hun blander sine mange kunstneriske talenter.