23/ 04
2020
Koncertsalen

Kl. 19:30

Dkk. (1) 275,- (2) 230,- (3) 205,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 2x40 minutter

NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Klassisk & jazz mødes

Arrangør: Aalborg Symfoniorkester

Vedr. coronavirus

Musikkens Hus og Aalborg Symfoniorkester følger myndighedernes anvisninger tæt og vil løbende lave de nødvendige justeringer på alle arrangementer. Medmindre andet står angivet her på siden, vil arrangementet som udgangspunkt blive afholdt efter planen.

Skulle der ske ændringer, vil alle billethavere naturligvis få direkte besked - også om mulighed for refundering. Vi vil i den forbindelse gerne takke for jeres enorme støtte og forståelse i denne helt ekstraordinære tid.

Om koncerten

Gershwin var en mester i leg og sammensmeltning af musikalske stilarter. Hør hvordan han forbandt den klassisk symfoniske klang og jazzelementer i sin klaverkoncert, der har rødder i den klassiske musik og indeholder alt fra jazzede temaer, ragtime til blues.

Mens Gershwin i klaverkoncerten tog sig frihed i forhold til stilarter, var det en anden frihed, der var omdrejningspunkt for Prokofjev. Langt væk fra krigen skrev han i 1944 i Sovjetunionen sin femte symfoni, som blev kulminationen på den heroiske stil, der de foregående år havde præget hans musik.

Dirigent: Joshua Gersen
Solist: Stewart Goodyear, klaver

Program                  

Gershwin: Klaverkoncert
Prokofjev: Symfoni nr. 5

Koncertintroduktion v/Peter Wang kl. 18.30