få tilbage
30/ 11
2020
Intimsalen

Kl. 19:30

DKK. 225,- inkl. billetgebyr

Koncerten er siddende

Varighed: Ca. 2x50 minutter

John Damgaard

Musikkens Hus og Aalborg Kammermusikforening fejrer 250-året for Beethovens fødsel, når John Damgaard i november opfører hans sidste tre klaversonater, hvor Beethoven kroner sit epokegørende arbejde med genren.

Tag trygt til koncert

Ved alle arrangementer følger vi myndighedernes aktuelle retningslinjer, og som billethaver vil du modtage en mail med praktisk information, inden du møder op i Musikkens Hus.

Der er nemlig ikke noget, som er vigtigere for os, end at alle vores gæster får en god og tryg oplevelse i huset.

Skulle det ske, at koncerten må udsættes, ændres eller i yderste konsekvens aflyses, kan du naturligvis få dine billetter refunderet. Læs mere her.

Om koncerten

Pianist John Damgaard er noget af en institution i dansk musikliv. Gennem sin mangeårige lærergerning - først som docent ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og dernæst som professor ved Det jyske Musikkonservatorium - har han præget flere generationer af danske pianister. 

John Damgaard har spillet utallige koncerter i danske musikforeninger, hvor han har udfoldet sit store formidlingstalent i mundtlige præsentationer af musikken, og han har turneret i USA, Canada, Japan, Australien og i en lang række europæiske lande. 

Ved denne koncertfejring af 250-året for Beethovens fødsel vil John Damgaard foruden de tre klaversonater præsentere os for historien bag værkerne, som han regner blandt de største og vigtigste, der nogensinde er skrevet for klaver.

Program

Ludwig van Beethoven: Klaversonate nr. 30 i E dur, opus 109
Ludwig van Beethoven: Klaversonate nr. 31 i As dur, opus 110
Ludwig van Beethoven: Klaversonate nr. 32 i C mol, opus 111

Medvirkende

John Damgaard, piano 

Musikkens Kammerklub

Koncerten er en del af Musikkens Kammerklub. Meld dig ind i Musikkens Kammerklub, og få adgang til seks koncerter med 40% rabat. Det er dog ikke nødvendigt at være medlem for at købe billet til koncerten med John Damgaard. 

Læs mere her. 

Kammer Musik Logo Tekst Ny Copy