29/ 04
2021
Intimsalen

Kl. 20:00

Dkk. 225,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 2x45 minutter

Nummererede siddepladser

Jazz På Dansk

I selskab med stilsikre Signe Juhl og et stjernehold af musikerne fra kvartetten ’Jazz På Dansk’ dykker vi ned i vores fælles arv: de danske sange, samler og viser.

Niels-Henning Ørsted Pedersen, Finn Ziegler og Palle Mikkelborg har gjort det, og en perlerække af danske musikere gør det stadig. De bruger den danske sang- og melodiskat som harmonisk udgangspunkt for at kunne improvisere og genfortolke elskede melodier, sange og salmer.

Ét af de stærkest sammenspillede nutidige jazzorkestre er samlet af pianist og arrangør Martin Schack, der siden 2010 har markeret sig med sin kvartet, ’Jazz På Dansk’, som Danmarks mest elskede og succesfulde inden for genren. De optræder for første gang i Musikkens Hus d. 20. januar 2021.

Med sig til Aalborg har trioen den fantastiske sangerinde Signe Juhl, der bl.a. har optrådt med DR Big Band og Nikolaj Bentzon Trio.

Gå ikke glip af en helt særlig aften, når vintermørkets sange, melodier og salmer spilles med sommerens energi - tilsat et groft swing og passende musikalsk frækhed.

Medvirkende

Signe Juhl, vokal
Martin Schack, klaver
Michael Olsen, sax
Morten Ramsbøl, bas
Morten Lund, trommer

Musikkens Jazzklub 

Koncerten er en del af Musikkens Jazzklub efteråret 2020, hvor du får 30 % rabat på de fire inkluderede koncerter samt en række unikke fordele.    

Læs mere her