19/ 09
2021
Intimsalen

Kl. 20:00

Dkk. 325,- inkl. billetgebyr

Unummererede siddepladser

Varighed: Ca. 1x75 minutter

Ida Corr

For første gang siden 2019 inviterer Ida Corr til et bragende energiboost, når hun til efteråret tager på Danmarksturné med extravaganza og fuldt band. En tour, der selvfølgelig bringer hende til Musikkens Hus i Aalborg.

Information til billethavere

Alle vores gæster skal føle sig trygge, når de besøger Musikkens Hus. Derfor justerer vi løbende vores arrangementer til gældende retningslinjer, og vi arbejder hele tiden på at sikre den bedst mulige oplevelse i salen.

Derfor vil der være unummererede siddepladser ved denne koncert med Ida Corr, og som oplyst via mail vil alle billethavere hurtigst muligt få tilsendt nye billetter.

Tusind tak for din forståelse.

Om koncerten

Med giganthittet ‘Let Me Think About It’ fik Ida Corr for alvor rygvind på den internationale løbebane sammen med stjerneproduceren Fedde Le Grand. Siden hen har den aarhusianske sangerinde udgivet hele seks studiealbum, og i 2016 cementerede hun for alvor sit navn i danskernes bevidsthed med sin medvirken i ’Toppen af Poppen’, hvor hun blandt andet præsenterede en uforglemmelig fortolkning af Gnags’ ‘Når Jeg Bliver Gammel’.

Det syder altid af passion, integritet og et bundsolidt talent, når Ida Corr gør det, hun er allerbedst til: at samle folk om mindeværdige og musikalske oplevelser af højeste kvalitet – både gennem radioen, streaming, og ikke mindst når hun optræder live.

I 2019 viste Ida Corr nye sider af sig selv, da hun turnerede med den akustiske version af sit repertoire. Nu er den karismatiske sangerinde snart retur på de danske landeveje, blot med et større og eksplosivt setup – på udflugt med fuldt band og klar til at indtage landet med en fest fra øverste skuffe. Ida Corr formår at forny sig igen og igen, og i dag er hun en kunstner, som taler til alle generationer med extravaganza, varme og ikke mindst en skudsikker og farverig fest.