udsolgt
27/ 09
2017
Koncertsalen

Kl. 20:00

Dkk. (1) 330,- (2) 280,- inkl. gebyr

NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

I LOVE IT - In Concert

Ole Henriksen er et ikon i dansk kultur. Som ingen anden kendis formår han at samle børn, unge og voksne på tværs af generationer. Selvom vores alle sammens cremekonge flyttede til USA i 70’erne, har danskerne aldrig glemt ham, og han er mere elsket end nogensinde. Oles ustoppelige popularitet og hans fascinerende liv danner basis for ”I Love It – in Concert”, som har alle de ingredienser, der skal til for at blive en fantastisk aften med fire sangere, Aalborg Symfoniorkester og Ole Henriksen selv i Musikkens Hus – WE LOVE IT!

”I Love It – in Concert” er en farverig og eventyrlig koncert, baseret på virkelighedens eventyr i form af Ole Henriksens liv. I løbet af koncerten skal publikum på en musikalsk rejse rundt i verden, fra det lille Nibe i Nordjylland over det eksotiske Jakarta i Indonesien og til slut det glamourøse Los Angeles i USA, hvor Ole kickstartede sin karriere, blev hele verdens creme-guru og fandt kærligheden. 

”I Love It – in Concert” bliver en underholdende og unik oplevelse med plads til at knibe en enkelt tåre eller to.  Vi skal selvfølgelig opleve, hvordan Ole lærte at lave creme i Indonesien, men også få et dybdegående indblik i de mørkere sider af Oles dannelsesrejse og hvordan han blev til det festfyrværkeri af positiv energi, vi alle kender i dag.

Til uropførelsen i Musikkens Hus i Aalborg vil vores hovedperson selv deltage som en del af koncerten, så se frem til en helt unik oplevelse med vores alle sammens yndlingsnordjyde – Ole Henriksen - flankeret af fire fantastiske sangere og Aalborg Symfoniorkester! Velkommen til ”I LOVE IT – in Concert”. 

Medvirkende

Bryan Rice, Ole Henriksen
Christian Lund, Laurence
Teit Samsø, Harvey
Nicoline Siff Møller, Magita 

Læs mere om castet her 

Tekst og musik af Claus Reenberg, Mathias Madsen Munch & Rasmus Lundgreen.

Program

Se programmet for koncerten her

Se også I Love It - in Concert:

Torsdag den 28. september kl. 17.00
Torsdag den 28. september kl. 20.00

Følg projektet

"I Love It - in Concert" har sin egen Facebookside og hjemmeside, hvor seneste nyt om koncerterne løbende offentliggøres.

X
teaserimage

UNDGÅ UDSOLGTE KONCERTER

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Musikkens hus og få besked om nye koncerter, arrangementer og gode tilbud før alle andre.