udsolgt
25/ 04
2019
Koncertsalen

Kl. 20:00

DKK. 370,- inkl. gebyr

NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

HUSH og Danmarks Underholdningsorkester

Med over 100.000 solgte plader og 25.000 koncertbilletter i 2018, har HUSH i sandhed bevist sin position og er blevet folkeeje. Nu kan du opleve duoen i Musikkens Hus med det anerkendte Danmarks Underholdningsorkester.

Oplev de smukke americana- og pop-country-sange, der har solgt over 100.000 albums, i et helt nyt format, når et af Danmarks mest anerkendte symfoniorkestre drysser symfonisk magi og stjernestøv over HUSHs sange. En koncert, hvor publikum drages ind i en ny dimension af duoens univers. Hvor den karismatiske og humoristiske forsangerinde, vil tage publikum på en rejse fra start til slut - med både nyfortolkinger af deres egne sange samt glimt fra ”Toppen af Poppen”.  

HUSH Sangerinden Dorthe Gerlach siger:

"Vi har turneret med vores eget band og senest helt akustisk her i efteråret. Men at stå på scenen med Underholdningsorkestret i ryggen bliver virkeligt en 'once in a lifetime' oplevelse! Det sus du mærker fra sådan et orkester, er helt ubeskriveligt, og jeg glæder mig til at udforske de mere filmiske farver i musikken"

At HUSH er et band som i dén grad skal opleves live, er velkendt på spillestederne og hos deres trofaste publikum, og det blev ikke mindst cementeret i år, hvor bandet spillede en udsolgt og succesfuld tour ovenpå udgivelsen af deres seneste album ”SAND”.

Koncertanmelderne skrev:

***** “Ren magi" Gaffa

***** “Hush flyver højere end nogensinde” Fyens Stiftstidende

**** “Decideret smertestillende" Aarhus Stiftstidende

***** “Dorthe Gerlach er et fund på en scene” Randers Amtsavis

Tilbage i 2011 mødtes HUSH og Underholdningsorkestret én enkelt magisk aften i DR Koncertsalen. Koncerten blev foreviget på et live album. Lige siden har de drømt om at arbejde sammen igen. Både for at komme længere ind i musikken og længere ud i landet med en fælles turné.

Siden tiden i DR har Danmarks Underholdningsorkester markeret sig med en række nyskabende koncertsamarbejder - blandt andet en flot anmeldt koncertrække med Mads Langer i løbet af sommeren 2018. Andreas Vetö, direktør for orkesteret, udtaler om samarbejdet med HUSH:

“Det er en kæmpe fornøjelse at skulle på turné med HUSH. Dorthe og Michael har lavet noget af de seneste års bedste danske folk-pop, og med vores fælles historie føles et samarbejde helt naturligt. Danmarks Underholdningsorkester glæder sig til at møde det danske publikum i selskab med HUSH og en masse fantastisk musik.”

X
teaserimage

UNDGÅ UDSOLGTE KONCERTER

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Musikkens hus og få besked om nye koncerter, arrangementer og gode tilbud før alle andre.