udsat
28/ 04
2021
Koncertsalen

Kl. 19:00

DKK (A) 319,- (B) 289,- inkl. billetgebyr

Hella Joof

Hella Joof vender tilbage til Musikkens Hus med mere Lykke!

UDSAT TIL 17. AUGUST 

Arrangøren MOD TIL meddeler venligst, at foredraget med Hella Joof desværre må udsættes. Det sker som følge af myndighedernes forlængede restriktioner.  

Den nye dato i Musikkens Hus bliver d. 17. august 2021, og alle billethavere bliver kontaktet direkte af Ticketmaster.

Vi beklager ulejligheden og beder om forståelse for situationen. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte MOD TIL på info@modtil.dk  

Tusind tak for din forståelse og på gensyn.

Om foredraget

Hella Joof: ”Lykken kommer nogle gange ind fra siden i virkelig grimme sko og en mærkelig vindjakke”. I mange år havde Hella Joof regler for næsten alt. Særligt for hvilken mand, hun skulle have. Men i et liv fuld af regler er der sjældent plads til de ting, der kommer fra den blinde vinkel. Og det er oftest dem, der gør dig lykkeligst, har Hella Joof erfaret. Hellas sprudlende foredrag tager sit afsæt i begrebet: ”Lykke” og er intet mindre end fyldt med humor, glæde, satire, alvor og andre gode ingredienser fra det virkelige liv.

MOD TIL

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle og danskere som har haft MODET til at forfølge og at realisere deres drøm.

Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/

Bemærk: Begrænset antal billetter. Billetterne er nummererede siddepladser. Det er ikke muligt at medbringe egne drikkevarer eller mad. Billetterne refunderes ikke. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18:30.