21/ 11
2021
Intimsalen

Kl. 15:00

DKK 250,- inkl. billetgebyr

Unummererede siddepladser

Varighed: 2x45 minutter

Grarup Allstars

Lad dig bevæge af fem fænomenale musikere og en helt enestående sangerinde, når Grarup Allstars gæster Musikkens Hus med deres berusende blues- og soulnumre.

Med ’Blues Live Prisen’ ved Danish Music Awards 2019 cementerede Grarup Allstars sin position som et af Danmarks absolut bedste livebands – også udenfor blues-genren. Et foreløbigt højdepunkt for orkestret, som høster fantastiske anmeldelser.

For tilhængere af blues og soul bliver det en koncertoplevelse ud over det sædvanlige at se og høre Grarup Allstars i Musikkens Hus. Grarup Allstars er nemlig om nogen et band, der lader sig føre af musikken, hinanden og stemningen hos publikum.

Margrete Grarup er med sin sublime kontrol, sine fraseringer og indføling landets måske bedste bluessangerinde – og her ledsaget af fem fænomenale musikere. Glæd dig til at opleve Ben Webster-prisvinder Uffe Steen på guitar, orgelfænomenet Palle Hjorth, Niels Mathiasen fra Gnags på saxofon, Johnny Madsens bassist Niels Nello Mogensen og ikke mindst Esben Bach på trommer.

Det bliver en aften fyldt med både mere og mindre kendte covernumre, og vi tør godt garantere en enestående koncertoplevelse med seriøsitet, humor og en smittende spilleglæde, som vil efterlade publikum både rørte og en smule stakåndede.

Medvirkende

Uffe Steen, guitar
Palle Hjorth, orgel & kor
Niels Mathiasen, saxofon
Niels Nello Mogensen, bas & kor
Esben Bach, trommer
Margrete Grarup, vokal