få tilbage
26/ 09
2020
Intimsalen

Kl. 20:00

Dkk. 225,- inkl. billetgebyr

Unummererede siddepladser

Varighed: Ca. 2x40 minutter

Fries Before Guys live

Med stribevis af udsolgte live-optrædener bag sig kommer Fries Before Guys til september endelig forbi Musikkens Hus i Aalborg med deres nye live-show, ’Det bliver mellem os’!

Om showet

’Det bliver mellem os’ er et samtale-show, der nysgerrigt undersøger venskabsrelationer i et liv og samfund, hvor parforholdet ofte bliver ophøjet til den vigtigste relation. Hvilken rolle spiller venskabet livet igennem, og er der en grænse for, hvor tæt man kan komme på hinanden som venner? 

Bag den populære fredagspodcast Fries Before Guys står den nordjyske venindeduo Nanna Hovgaard, 28 år, og Josephine Kuhn, 26 år. Siden 2016 har lytterne kunnet tune sig ind i deres fælles samtaleunivers, der er kendt og elsket for at give et lige dele rørende, rammende og hylende morsomt indblik i deres venskab og livet som unge kvinder i dagens Danmark. Podcasten har i skrivende stund mere end 5 millioner downloads og var som den eneste uafhængige podcast nomineret til en Zulu Award for Årets Lyd i 2019.  

I maj 2019 udgav de bogen ’EN SOM OS’ på forlaget Gyldendal, der hurtigt strøg til tops på boghandlernes bestsellerlister og fik en flot modtagelse af pressen såvel som læserne. I forlængelse af bogudgivelsen var Nanna og Josephine på deres første Danmarksturné med fyldte sale og udsolgte shows.

Denne aften i Musikkens Hus er der selvfølgelig også sat god tid af til Meet & Greet, så du får mulighed for at hilse på Nanna og Josephine efter showet.