afventer
20/ 04
2021
Koncertsalen

Kl. 20:00

DKK 325,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 1x75 minutter

Du bedes booke plads i en zone efter eget valg. Senest 7 dage før arrangementet vil du pr. mail modtage billetten med din eksakte række og pladsnummer.

Brudstykker Fra Mit Liv - Foredrag med Sanne Salomonsen

Selvom vi skal holde afstand, inviterer sangerinden publikum helt tæt på, når hun til foråret gæster Musikkens Hus med dette personlige foredrag over sin lange og spændende karriere.

AFHOLDES IKKE DENNE DATO 

Som følge af genåbningsplanen må Musikkens Hus holde lukket til og med d. 5. maj. Herefter glæder vi os meget til at slå dørene op for jer alle igen!

Desværre betyder det også, at dette arrangement ikke kan afholdes på den planlagte dato. Vi er netop nu ved at undersøge, om arrangementet udsættes eller aflyses, og alle billethavere vil hurtigst muligt modtage direkte besked via mail. 

Vi beklager den skuffelse, som vores midlertidige lukning medfører, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden. 

Du kan læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her

Tusind tak for din forståelse og på gensyn inden længe.

Om foredraget

Som regel står hun i spidsen for sit band eller optræder som en del af et hold, men denne aften vil Sanne Salomonson være helt alene på scenen. Det bliver intimt og meget nærværende. Også som en  reaktion på de mange coronarestriktioner, der naturligvis har påvirket hele Danmarks rockmama, og som faktisk har været med til at skubbe hende i retning af dette personlige foredrag.

Det har aldrig skortet på opfordringer, men først nu synes Sanne Salomonsen, at tiden er helt rigtig til at tage ud og møde sit publikum i øjenhøjde og fortælle om sit liv og sin karriere, der begyndte, før The Beatles havde udgivet en LP. Det er hverken til at se, høre eller tro, men Sanne var blot seks år, da hun i 1962 debuterede som Elverpige i en tv-opførsel af balletten 'Elverhøj'. 

Siden har hun arbejdet bredt inden for dansk kultur, hvor hun har sat nogle gevaldige aftryk,  samtidig med at hun har glædet millioner af danskere med adskillige plader i mange forskellige genrer og et utal af koncerter over hele landet. Sanne Salomonsen har oplevet det meste og arbejdet med de fleste, så der er nok at fortælle om. Og det er præcis dét, Sanne vil gøre på denne helt særlige aften i Musikkens Hus.

"Jeg tror, det er sundt at åbne sig i en tid, hvor vi bliver bedt om at lukke ned og forskanse os. Vi skal holde afstand, ja, men vi kan godt komme tættere på hinanden, og derfor glæder jeg mig til at møde mit publikum på en helt anden måde, og hvor alt kan ske", fortæller Sanne Salomonsen.

Særligt om billetsalg

Til dette arrangement bedes du booke plads i en zone efter eget valg. Senest 7 dage før arrangementet vil du pr. mail modtage billetten med din eksakte række og pladsnummer. Booker du flere pladser på samme ordre, vil billetterne naturligvis være placeret ved siden af hinanden.

På denne måde kan vi sikre størst mulig afstand mellem gæsterne i salen og dermed en god og tryg oplevelse for alle. Ved alle arrangementer følger vi myndighedernes aktuelle retningslinjer, og som billethaver vil du modtage en mail med praktisk information, inden du møder op i Musikkens Hus.

Der er nemlig ikke noget, som er vigtigere for os, end at alle vores gæster får en god og tryg oplevelse i huset.