nyhed
30/ 03
2020
Hele huset

Kl. 15:00

Arrangementerne er gratis men kræver billet. Billetter udleveres efter først-til-mølle-princippet ved henvendelse i Musikkens Hus’ billetkontor primo februar.

Demokratiets Genklang

Til marts starter Demokratiets Genklang i Musikkens Hus i Aalborg. Det bliver to dage fyldt med lærerige, spændende og unikke arrangementer, hvor du kan møde en masse af Danmarks dygtige og mest engagerede samfundsborgere.

Over to dage åbner vi alle døre, sale og scener for politikere, eksperter, græsrødder, kommentatorer - men først og fremmest borgere. Demokratifestival er et helt nyt og unikt arrangement, hvor alle, der deltager, får lejlighed til at høre en række nye vinkler på tidens største temaer - og selv give deres besyv med.  

I de to dage, arrangementet varer, venter der et væld af tilbud. Fra start til slut vil der være et fyldt program i Koncertsalen, hvor borgerne kan opleve og udfordre magthavere og eksperter i en række skiftende formater. Samtidig vil resten af huset – fra kælder til kvist – være fyldt med små og store scener. Den mindste af dem ”Ølkassen” har plads til blot en enkelt taler. 

Idéen til Demokratiets Genklang kommer fra tv-mand, bladudgiver m.m. Clement Behrendt Kjersgaard, som også er både programansvarlig og ordstyrer for programmet i Koncertsalen. 

Gratis billetter

Arrangementerne er gratis men kræver billet. Billetter udleveres efter først-til-mølle-princippet ved henvendelse i Musikkens Hus’ billetkontor primo februar.

På festivalen medvirker blandt andre:

Svend Brinkman, professor
Vincent Hendricks, professor
Imran Rashid, speciallæge & forfatter
Bo Lidegaard, historiker, fhv. chefredaktør mm
Noa Redington, fhv. særlig rådgiver
Birgithe Kosovic, forfatter
Emma Holten, debattør
Anne Sofie Allarp, journalist
Poul Madsen, chefredaktør, Ekstra Bladet
Mikkel Andersson, kommentator, grundlægger af RokokoPosten mm
Niels Jespersen, kommentator
Clement Behrendt Kjersgaard, tv-vært, redaktør mm
Pernille Vermund, partiformand (NB)
Pia Olsen Dyhr, partiformand, fhv. minister (SF)
Søren Pape Poulsen, partiformand, fhv. minister (K)