30/ 03
2020
Hele huset

Kl. 15:00

Der er fri entré, men vi anbefaler, at du reserverer en gratis plads til de større arrangementer i Koncertsalen.

Se programmet, og reservér plads længere nede på siden.

Demokratiets Genklang

Demokratiets Genklang er en ny festival, hvor demokrati høres, ses og opleves. I to dage inviterer Musikkens Hus i Aalborg inden for til lærerige, spændende og unikke arrangementer, hvor du kan møde en række af Danmarks mest engagerede samfundsborgere.

Over de to dage åbner vi alle døre, sale og scener for politikere, eksperter, græsrødder, kommentatorer, musikere, kunstnere og ikke mindst borgere. Der er fri entré ved Demokratiets Genklang, hvor alle får lejlighed til at høre en række nye vinkler på tidens største temaer – og selv give deres besyv med.

Fra start til slut vil der være et fyldt program på husets små og store scener, hvor du kan opleve og udfordre magthavere og eksperter i en række skiftende formater. Fra store debatter på hovedscenen i Koncertsalen til små intime talks i Speakers’ Corner på Øvre Foyer.

Idéen til Demokratiets Genklang kommer fra tv-mand, bladudgiver m.m. Clement Behrendt Kjersgaard, som også er både programansvarlig og ordstyrer for programmet i Koncertsalen. 

Reservér pladser

Der er gratis adgang til alle arrangementer ved Demokratiets Genklang. Dog vil der være et begrænset antal pladser ved de forskellige scener.

For at sikre dig den bedste oplevelse har vi gjort det muligt at reservere plads til de største debatter i Koncertsalen. For at reservere din gratis plads kan du klikke dig ind på de arrangementer nedenfor, som du gerne vil opleve, eller henvende dig i Musikkens Hus’ billetkontor. 

Program i Koncertsalen

Mandag den 30. marts

Kl. 15.00-16.00: Er Danmark på vej i den rigtige retning? Paneldebat med partiledere Pia Olsen Dyhr, Søren Pape Poulsen, Pernille Vermund og Josephine Fock - Reservér plads
Kl. 17.00-18.30: Svend Brinkmann: Giver nutidens samfund overhovedet plads til at være menneske? Foredrag fulgt af spørgsmål og svar - Reservér plads
Kl. 20.00-22.00: Hvad er dannelse? Paneldebat med journalist Anne Sofie Allarp, fhv. undervisningsminister Merete Riisager, rektor Lene Tanggaard, sognepræst Sørine Gotfredsen og kommentator Noa Redington - Reservér plads

Det øvrige program offentliggøres løbende.

Se programmet for søndag den 29. marts her