nyhed
04/ 10
2020
Intimsalen

Kl. 19:30

DKK. 225,- inkl. billetgebyr

Koncerten er siddende

David Stromberg & Hamburger Bläserquintett

Der venter en helt særlig aften i Intimsalen, når Musikkens Hus og Aalborg Kammermusikforening i oktober kan præsentere cellist David Stromberg og Hamburger Bläserquintett.

Om koncerten

At omarrangere symfonisk musik for kammerensemble eller to- og firehændigt klaver er en yndet sport, som kaster nyt lys over symfoniske værker og fremhæver træk, der giver en unik og uventet lytteoplevelse.

Den tyske cellist David Stromberg har vakt opmærksomhed med sit program ’Transition’, hvor kendte cellokoncerter omarrangeres for solocello med blæserkvintet. Stromberg samarbejder med soloblæserne fra kammerorkesteret Hamburger Camerata om projektet, som har turneret over hele Tyskland.

Das Hamburger Bläserquintett indgår i Hamburger Camerata og har fungeret som fast ensemble siden debuten i 2015. Blæserkvintetten blev grundlagt i 1986 og har foruden hyppige optrædener i det omkringliggende Europa spillet ved kendte musikfestivaler i Schleswig-Holstein og Mecklenburg-Vorpommern.

Program

W.A. Mozart: Ouverture til Tryllefløjten
Camille Saint-Saëns: Romance, opus 36
Gabriel Fauré: Aprés un rêve
A.K. Glasunov: Chant du ménestrel
Astor Piazzolla: Libertango
Ludwig van Beethoven: Blæserkvintet I Es dur, opus 103
Pjotr Ilitj Tjajkovskij: Rokokovariationer, opus 33

Medvirkende

David Stromberg, cello
Hamburger Bläserquintett

Musikkens Kammerklub

Koncerten er en del af Musikkens Kammerklub. Meld dig ind i Musikkens Kammerklub, og få adgang til seks koncerter med 40 % rabat. Det er dog ikke nødvendigt at være medlem for at købe billet til koncerten med David Stromberg & Hamburger Bläserquintett.

Læs mere her. 

Kammer Musik Logo Tekst Ny Copy