udsolgt
03/ 05
2021
Intimsalen

Kl. 19:30

DKK. 225,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 2x50 minutter

Nummererede siddepladser

Concerto Copenhagen

Musikkens Hus og Aalborg Kammermusikforening glæder sig til at præsentere en autentisk aften med ”Danmarks Barokorkester”, når Concerto Copenhagen og solist Fredrik From går på scenen i Intimsalen til maj.

Ensemblet tager afsæt i barokmusikken og de dertilhørende originalinstrumenters autenticitet, når gamle værker nyfortolkes med energi og vitalitet. Repertoiret af velkendt europæisk musik kombineres med mindre kendte værker af skandinavisk oprindelse og nykomponeret musik. 

Concerto Copenhagen har gennem samarbejdet med sin kunstneriske leder gennem mere end 20 år, Lars Ulrik Mortensen, udviklet sig til Skandinaviens førende barokorkester, og har har flere gange optrådt i Aalborg Kammermusikforening.

Denne aften i Musikkens Hus kan du glæde dig til et yderst populært Vivaldi-program, der bl.a. omfatter et af det klassiske repertoires mest kendte og elskede værker, ’De fire årstider’, med ensemblets svenske koncertmester, Fredrik From, som solist. 

From er uddannet ved Musikhögskolan i Göteborg samt på Royal College of Music i London, og med soloturnéer over det meste af verden regnes han for Nordens førende barokviolinist. 

Ensemblet optræder ved denne koncert uden dirigent, sådan som det oftest var tilfældet ved baroktidens koncerter.

Program

Antonio Vivaldi: La Senna festeggiante, Sinfonia, RV 693
Antonio Vivaldi: Koncert for Violin 'La primavera', RV 269 ; Op.8 Nr.1
Antonio Vivaldi: Koncert for Strygere i D minor 'Madrigalesco', RV 129
Antonio Vivaldi: Koncert for Violin 'L'estate', RV 315 ; Op.8 Nr.2
Antonio Vivaldi: Concerto for Violin 'L'autumno', RV 293 ; Op.8 Nr.3
Antonio Vivaldi: L’Olimpiade, Sinfonia, RV 725
Antonio Vivaldi: Koncert for Violin 'L'inverno', RV 297 ; Op.8 Nr.4

Medvirkende

Fredrik From, violin
Concerto Copenhagen

Musikkens Kammerklub

Koncerten er en del af Musikkens Kammerklub. Meld dig ind i Musikkens Kammerklub, og få adgang til seks koncerter med 40% rabat. Det er dog ikke nødvendigt at være medlem for at købe billet til koncerten med Concerto Copenhagen.   

Læs mere her. 

Kammer Musik Logo Tekst Ny Copy