11/ 05
2020
Koncertsalen

Kl. 19:00

Dkk. (1) 399,- (2) 324,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 2x50 minutter

NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

Claus Meyer

I mere end 30 år har Claus Meyer gennem et utrætteligt iværksætteri præget den danske madkultur og sat det nordiske køkken på det internationale gastronomiske landkort. Glæd dig til at høre Claus Meyer dele ud af sine erfaringer med at forfølge sin passion og glæden ved at se andre mennesker komme på sporet af noget, som de brænder for.

Vedr. coronavirus

Musikkens Hus og arrangøren TIKKO følger myndighedernes anvisninger tæt og vil løbende lave de nødvendige justeringer på alle arrangementer. Medmindre andet står angivet her på siden, vil arrangementet som udgangspunkt blive afholdt efter planen.

Skulle der ske ændringer, vil alle billethavere naturligvis få direkte besked - også om mulighed for refundering. Vi vil i den forbindelse gerne takke for jeres enorme støtte og forståelse i denne helt ekstraordinære tid.

Om foredraget: Fra kulinarisk mørke til gastronomiske utopier

Det lå ikke i kortene, at Claus Meyer skulle få så stor betydning for dansk madkultur. Som 18-årig forlod Meyer, hvad han selv kalder et ‘kulinarisk mørke’ på Lolland og rejste til Frankrig. Tilfældighederne ville, at Claus endte hos et konditorægtepar i Gascogne, der åbnede den unge lolliks øjne for mulighederne i maden. Claus Meyer fik i Frankrig et kald - han skulle hjem til Danmark og udvikle den danske madkultur.

Erfaringer fra 30 års iværksætteri med fokus på velsmag, ansvarlighed og sundhed

Claus Meyer formulerer ikke langsigtede planer for sit liv, og omfanget af virksomheden har aldrig været et mål i sig selv. Meyer er drevet af glæden ved at realisere de uforløste potentialer - om det er i det Nordiske Køkken, i Vridsløselille Statsfængsel, slumkvartererne i La Paz i Bolivia eller glemte bydele i Brooklyn, New York. Han ser muligheder i andre mennesker, de ikke selv ser. Og så elsker han processen med at samle folk, et hold, om opgaven.

Meyers Verden

Claus Meyer er grundlægger af Meyers, partner i Noma og ophavsmand til restaurant GUSTU i Bolivias hovedstad La Paz. Han er medejer af Michelin-restauranterne Agern og ASKA samt Great Nordic Food Hall på Manhattan. Claus Meyer har været vært på mere end 300 madprogrammer på DR1. Han har 30 koge- og bagebøger på samvittigheden, er Adj. Professor og er en af blot fire æresalumner fra Copenhagen Business School. Og så er han ridder af Dannebrog. Meyer stiftede i 2010 fonden Melting Pot, der har som mål - med velsmag som våben - at forbedre livet og fremtidsmulighederne for udsatte mennesker.

Glæd dig til en inspirerende aften, når Claus Meyer deler ud af sin enorme og smittende passion for gastronomi og for formålsorienteret virksomhed. Meyer giver også konkrete ideer til, hvordan du med en minimal investering af tid og kroner får et vidunderligt madliv, der desuden fremmer din og planetens sundhed. Foredraget slutter af med en Q&A, hvor du har mulighed for at stille dit spørgsmål til Claus Meyer.

Arrangør: Foredraget er arrangeret af TIKKO, der er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Billetterne sælges via TIKKOs eget billetsystem. Det er derfor ikke muligt at anvende gavekort udstedt af Musikkens Hus til dette arrangement. / Gavekort udstedt af Musikkens Hus kan kun anvendes til Musikkens Hus’ egne arrangementer.

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 88 775 770