nyhed
07/ 03
2020
Intimsalen

Kl. 20:00

Dkk. 300,- inkl. gebyr

Cæcilie Norby

Hele Danmarks jazzdronning Cæcilie Norby brænder igennem på skærmen i TV 2 megasuccesen ’Toppen af Poppen’. Nu kan du snart opleve hende live i Musikkens Hus i Aalborg, hvor hun har bjergtaget publikum tre gange tidligere.

Cæcilie Norby er uomtvisteligt én af Danmarks mest funklende og alsidige vokalister. Hun kan det hele, og hun gør det - med en musikalitet og integritet, som har slået hendes position fast som anerkendt artist af verdensformat. 

Hun har haft en imponerende karriere, som kun få herhjemme har formået at gøre hende efter. Hun slog for alvor i gennem for snart 30 år siden i jazz/rock-orkestret Frontline, blev fast inventar i enhver pladesamling med pop/rock-gruppen OneTwo og vendte senere tilbage til jazzen, hvor hun har opnået stor anerkendelse. 

Hun er blevet sammenlignet med så store navne som Monica Zetterlund, Dinah Washington og Aretha Franklin. Hendes sang kan spænde fra det romantiske til det prosaiske, fra det sårbare til det kraftfulde, og hele tiden er hendes improvisatoriske evner fremragende.

Hun er medvirkende i ’Toppen af Poppen’ 2019, hvor hun fortolker sange af Anders Blichfeldt, Medina, Carl Emil Petersen, Kwamie Liv, Chief 1 og Teitur.

Musikkens Jazzklub 

Koncerten er en del af Musikkens Jazzklub foråret 2020, hvor du får 30% rabat på fire inkluderede koncerter samt en række andre fordele.

Køb dit medlemskab her.

 

<Macro: (,)>