få tilbage
13/ 12
2020
Koncertsalen

Kl. 17:30

Dkk. (1) 450,- (2) 420,- (3) 390,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 2x40 minutter

Burhan G – Det store juleshow

Sidste år blev Det Store Juleshow med Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester en mindeværdig succes. I år er der for alvor lagt i kakkelovnen til en ny familietradition, når vi gentager succesen i Musikkens Hus.

Information til billethavere

For at holde ekstra god afstand er koncerten med Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester blevet opdelt i to, og alle gæster er blevet omplaceret i salen.

Alle billethavere har fået direkte besked på mail eller telefon og vil modtage nye billetter fra Ticketmaster - enten til kl. 17.30 eller til kl. 20.00.

Vi beklager de gener, som ændringerne måtte medføre, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du altid velkommen til at kontakte vores Billetkontor på info@musikkenshus.dk eller tlf. 60 20 3000.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med corona/COVID-19 her.

Om koncerten

Burhan G inviterer til Det Store Juleshow 2020 og akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester, kan du lade julefreden sænke sig i selskab med fortryllende julestemning, og dem du holder af.

“Tinka, du drømmer. Tror du vi ka’ finde tilbage til magien?” I 2017 skrev Burhan G titelmelodien til årets julekalender ’Tinkas Juleeventyr’, og aldrig har teksten til det store julehit været mere sigende. I mere end ti år har Burhan G samlet folk omkring nogle af landets mest storslåede og unikke liveshows - og Det Store Juleshow 2020 bliver ingen undtagelse. Med et symfoniorkester på 30 mand finder Burhan G tilbage til magien, når han over hele landet inviterer dig og dine kære ind i varmen: 

“Julemusik har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte. Lige siden jeg som dreng sang julesange med Københavns Drengekor i Domkirken, har jeg savnet at synge julemusik. Så det er en kæmpe drengedrøm der går i opfyldelse, nu hvor jeg igen får lov at synge både ’Tinka’ og en masse andre af mine yndlingsjulesange til julekoncerterne. Og det gør det kun endnu større, at det bliver med Danmarks bedste symfoniorkester.”

Burhan G lader julefreden sænke sig med sange fra sit julealbum ’Et Barn Af Jul’, som med hittet ’Tinka’ strøg direkte ind i folkets hjerter og på landets hitlister. I dygtigt samspil med Danmarks Underholdningsorkester kan du også glæde dig til nyfortolkninger af nostalgiske juleklassikere samt et gensyn med udvalgte hitsingler såsom ‘Jeg’ I live’, ’Din For Evigt’ og ‘Kalder Mig Hjem’. 

Glæd dig til en mindeværdig aften i Aalborg, hvor en ny familietradition tager form.