13/ 11
2020
Intimsalen

Kl. 20:00

Dkk. 225,- inkl. billetgebyr

Koncerten er stående

Varighed: Ca. 1x60 minutter

Blaue Blume

Foran et stående publikum går Blaue Blume på scenen i Intimsalen til november. Den eksperimenterende kvartet har sat nye standarder for drømmende, melankolsk sangskrivning og vil denne aften bevæge os med både dansk- og engelsksprogede tekster.

Tag trygt til koncert

Ved alle arrangementer følger vi myndighedernes aktuelle retningslinjer, og som billethaver vil du modtage en mail med praktisk information, inden du møder op i Musikkens Hus.

Der er nemlig ikke noget, som er vigtigere for os, end at alle vores gæster får en god og tryg oplevelse i huset.

Skulle det ske, at koncerten må udsættes, ændres eller i yderste konsekvens aflyses, kan du naturligvis få dine billetter refunderet. Læs mere her.

Om koncerten

Det gav genlyd på den danske musikscene, da forsanger Jonas Smith i foråret 2018 offentliggjorde, at han kæmpede med en depression. Bandet indstillede øjeblikkeligt al koncertaktivitet, men ville vende stærkere tilbage, lød det fra Smith. En kommentar, der skulle vise sig at holde stik.

2,5 år efter udgivelsen af den anmelderroste EP ’Sobs’ fulgte Blaue Blume sidste år op med ’Bell of Wool’. Det danske anmelderkorps kvitterede med stjerneregn til bandet, der ifølge Soundvenue har nået nye højder med deres album om depressionens jerngreb.

I forlængelse af udgivelsen annoncerede Blaue Blume fire udsolgte koncertaftener på Hotel Cecil i København, og publikum strømmede til fra hele landet for at opleve bandets comeback til den danske livescene.

Det blev fire forløsende aftener med et så tryllebundet publikum, at Blaue Blume til efteråret rejser rundt i landet til fem udvalgte koncertsteder. Den 13. november kommer turen til Musikkens Hus, hvor vores stemningsfulde Intimsal og verdensklasse akustik vil danne ramme om endnu en uforglemmelig aften.