08/ 02
2019
Intimsalen

Kl. 20:00

DKK. 200,- inkl. gebyr. Koncerten er stående unummereret.

NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000.

Bisse

”Tanmaurk” er navnet på Bisses niende album, som er sangerens Danmarksrevy og review af Danmark. Albummet er indspillet i samarbejde med Copenhagen Phil, der giver sangene et symfonisk og storladent svæv i Adi Zukanovics arrangementer.

Fredag den 23. november udkommer Bisses niende album ”Tanmaurk”, som er det direkte oversatte ord for Danmark, der fremstår på Jellingstenen. Albummet er Bisses Danmarksrevy og review af Danmark. En rêve om moderlandet og revisíon af fædrelandet. Albumtitlen er en såkaldt translitteration af ”Danmark”, således som det nævnes første gang på dansk jord på Den Lille Jellingesten. Albummet kan også betragtes som sangskriverens forsøg på en translitteration af hans egen personlige Danmarkshistorie. 

Med ”Tanmaurk” slutter Bisses såkaldte Landstriologi, som desuden udgøres af dødsalbummet ”Højlandet” samt barndomsalbummet ”19.6.87”. Bisse marcherer således fra dødens hinsidige højder ned gennem barndommens afblomstrede dale og ind i de dennesidige danske marke(d)er.

Albummet er indspillet sammen med Copenhagen Phil, der giver Bisses sange et udpræget symfonisk og storladent svæv i Adi Zukanovics arrangementer.

Medvirkende

Adi Zukanovic, synths
Lars Bech Pilgaard, guitar
Bjørn Heebøll, trommer
Mads Brinch, bas