24/ 04
2020
Intimsalen

Kl. 21:00

Koncerten er en del af Musikkens Beat

Fredagsbillet: 295,-

Partout: 475,-

Varighed: Ca. 60 minutter

Barselona

Måske har du allerede oplevet Barselona på en af landets store scener. Trods duoens korte levetid har de nemlig gæstet Roskilde Festival, Smukfest, Spot Festival og P3 Guld. Nu udkommer de med nyt musik, som du kan høre live i Musikkens Hus d. 24. april.

Vedr. coronavirus

Musikkens Hus følger myndighedernes anvisninger tæt og vil løbende lave de nødvendige justeringer på alle arrangementer. Medmindre andet står angivet her på siden, vil arrangementet som udgangspunkt blive afholdt efter planen.

Skulle der ske ændringer, vil alle billethavere naturligvis få direkte besked - også om mulighed for refundering. Vi vil i den forbindelse gerne takke for jeres enorme støtte og forståelse i denne helt ekstraordinære tid.

OM BARSELONA

Barselona, der består af Rud Aslak og Rasmus Theodor, er historien om et ungt DIY-band, som på rekordtid er blevet et af de mest lovende navne på den danske musikscene. På baggrund af tre mixtapes har duoen spillet en række udsolgte koncerter rundt i hele landet, gæstet Roskilde Festival og Smukfest samt høstet fem stjerner på Spot Festival 2018.

I efteråret samme år udgav Barselona singlen 'Fra Wien Til Rom', som de optrådte med til P3 Guld i januar 2019. Sidenhen har de fulgt op med en række singler, og 15. marts udgiver de to album, ’Hjertebank’ og ’Legebørn’ - for ét debutalbum er da ikke nok.

Barselona besidder en kompromisløshed om at gøre tingene på deres helt egen måde, hvorfor de kan være med til at bryde med de klassiske skabeloner og skubbe til både grænser, genrer og tendenser. Duoen anskues som et af landets mest progressive og fremadstormende bands.

FLERE KONCERTER PÅ SAMME BILLET

Barselona er en del af vores eksklusive festival Musikkens Beat, hvor du i to dage kan opleve Musikkens Hus på en helt ny måde. Glæd dig til at høre morgendagens stjerner, nye kunstneriske konstellationer og spændende artist talks – alt sammen på samme billet. Du kan også nyde drinks fra vores nye barmiljøer og lækker mad fra Musikkens Spisehus' prisvenlige food court.

Dagsbillet eller partout?
Med en fredagsbillet til 295,- kan du udover Barselonas koncert blandt andet opleve Steen Jørgensen + Katinka med strygerensemblet WHO KILLED BAMBI, anmelderroste og fremadstormende Ganger, harpespillende Selma Judith, Soon, Angående Mig og Aalborgduoen Farveblind.

Du kan også vælge en partoutbillet til 475,- og samtidig få adgang til lørdagens koncerter. Her spiller blandt andre det nye band HUGORM med Simon Kvamm i front, indie-rock ensemblet Go Go Berlin, Calby, Dusin, Mags og anmelderdarlingen Freja Kirk.

Er du studerende? Få 20 % studierabat ved henvendelse i Musikkens Hus' billetkontor.

Læs meget mere om festivalen og programmet her

Følg med på facebook