06/ 11
2020
Intimsalen

Kl. 20:00

Dkk. 275,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 2x40 minutter

Nummererede siddepladser

Barbara Moleko

Hun har leveret en perlerække af pophits, spillet for udsolgte sale landet over og medvirket i TV2 seerhittet ’Toppen af Poppen’. Nu gæster sangerinden med det vindende smil og den dragende stemme Musikkens Hus. Glæd dig til at opleve Barbara Moleko i et akustisk setup.

Barbara Moleko spillede få jobs i sommeren 2019, men har ellers holdt en pause fra det hektiske liv på landevejen. Nu er hun igen klar til at drage rundt i landet, når hun i efteråret 2020 tager på en akustisk tour. Det sker i kølvandet på hendes tredje albumudgivelse, og ifølge Barbara selv er det noget, hun glæder sig til at dele med alle sine fans: 

“2020 er året, hvor jeg vender tilbage til musikken - og den kærlighed til musikken, der var grobund for starten på min karriere. Det føles enormt fedt endelig at have gjort mit album færdigt og kunne præsentere det for mine fans. Jeg glæder mig til at tage på akustisk tour, hvor sangene kan præsenteres på en mere nærværende og intim måde. For Lykken Er = at spille live!”

Barbara Moleko har det meste af karrieren boet på Nørrebro i København, men med en opvækst i Mozambique og Vanløse har hendes liv været et sansebombardement af billeder - fra sydens støv til nordens stenbro, fra afrikansk jazz og amerikansk soul til danske viser - hvilket alt sammen kommer til udtryk i hendes lydunivers. 

Hendes sange bærer præg af personlige erfaringer og relaterebare tematikker, som vi alle kan nikke genkendende til. Hun formår at skrive sange med en let tilgængelighed og en umiddelbar simpelhed, som dog alligevel rammer noget dybere. Og så besidder Barbara Moleko ikke mindst en smuk og genkendelig stemme, som kan vælte de fleste bagover.