26/ 06
2021
Koncertsalen

Kl. 15:00

Dkk. (1) 800,- (2) 700,- (3) 600,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 2x45 minutter

NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Anne-Sophie Mutter & DR SymfoniOrkestret

DR SymfoniOrkestret og chefdirigent Fabio Luisi markerer Beethoven-året med en særlig turné, hvor verdensstjernen Anne-Sophie Mutter er med som solist. Oplev Mutter på scenen i Musikkens Hus med Beethovens 2. Violinromance og den poetiske Tripelkoncert, hvor hun får selskab af to nære kolleger.

Velkommen til DR SymfoniOrkestrets fejring af 250-året for Beethovens fødsel sammen med en håndfuld af den klassiske musikverdens helt store navne. På dirigentpodiet er orkestrets internationalt anerkendte chefdirigent Fabio Luisi, og i front er stjerneviolinisten Anne-Sophie Mutter.


På denne turné har Anne-Sophie Mutter inviteret to af sine yndlingsmusikere til at spille med: Cellisten Daniel Müller-Schott og pianisten Lauma Skride. Sammen danner de solisttrioen i Beethovens Tripelkoncert; et af komponistens lyseste værker, som viser en anden side af den ofte så kraftbetonede komponist.

Som koncertens sidste værk præsenterer chefdirigent Fabio Luisi og DR SymfoniOrkestret Brahms’ Symfoni nr. 4. Musik, der skylder Beethoven hele sin tankegang, og som på mest imponerende vis bærer hans fakkel videre.

Medvirkende

Fabio Luisi, dirigent
Anne-Sophie Mutter, violin
DR SymfoniOrkestret

Program

Ludwig van Beethoven: Romance for violin og orkester, nr. 2
Ludwig van Beethoven: Tripelkoncert, opus 58
Johannes Brahms: Symfoni nr. 4