24/ 04
2020
Foyer

Kl. 22:00

Koncerten er en del af Musikkens Beat

Fredagsbillet: 295,-

Partout: 475,-

Varighed: Ca. 60 minutter

Angående Mig

Sidste år blev Angående Mig udråbt som vinder af KarriereKanonen 2019. Samme sommer kunne bandet tage fem stjerner fra Politiken med hjem fra deres koncert på SPOT Festival, og 24. april er turen endelig kommet til Musikkens Hus.

Vedr. coronavirus

Musikkens Hus følger myndighedernes anvisninger tæt og vil løbende lave de nødvendige justeringer på alle arrangementer. Medmindre andet står angivet her på siden, vil arrangementet som udgangspunkt blive afholdt efter planen.

Skulle der ske ændringer, vil alle billethavere naturligvis få direkte besked - også om mulighed for refundering. Vi vil i den forbindelse gerne takke for jeres enorme støtte og forståelse i denne helt ekstraordinære tid.

OM ANGÅENDE MIG

Bag navnet Angående Mig finder du en kvinde, et hjerte og en stemme for en hel generations antihelte. Med en forkærlighed for det danske sprog og en ekstrem inderlighed i hvert et ord tager den unge nordjyde dig med ind i sit skæve univers, hvor livet bliver vendt og drejet i evig samtale med det ukendte ‘du’.

Intet er for grimt at tale om, når Angående Mig i et miks af hip-hop og gademusikantens umiddelbare toner betræder et nyt terræn i det danske musikmiljø. ”Det er den slags åbenbaringer, man går rundt i SPOT Festivals labyrint af ukendte navne og håber at snuble over. En rubin i savsmuldet,” skrev Politiken i deres anmeldelse fra festivalen. ”Og det er ikke hvert år, der dukker et personligt udtryk op som Laura Lilholt Andersen.”

FLERE KONCERTER PÅ SAMME BILLET

Angående Migs koncert er en del af vores eksklusive festival Musikkens Beat, hvor du i to dage kan opleve Musikkens Hus på en helt ny måde. Glæd dig til at høre morgendagens stjerner, nye kunstneriske konstellationer og spændende artist talks – alt sammen på samme billet. Du kan også nyde drinks fra vores nye barmiljøer og lækker mad fra Musikkens Spisehus' prisvenlige food court.

Dagsbillet eller partout?
Med en fredagsbillet til 295,- kan du udover denne koncert blandt andet opleve Steen Jørgensen + Katinka akkompagneret af strygeensemblet Who Killed Bambi, anmelderroste Ganger, den overlegne popduo Barselona, harpespillende Selma Judith, Soon og Aalborgduoen Farveblind.

Du kan også vælge en partoutbillet til 475,- og samtidig få adgang til lørdagens koncerter. Her spiller blandt andre det nye band HUGORM med Simon Kvamm i front, indie-rock ensemblet Go Go Berlin, Calby, Dusin, Mags og anmelderdarlingen Freja Kirk.

Er du studerende? Få 20 % studierabat ved henvendelse i Musikkens Hus' billetkontor.

Læs meget mere om Musikkens Beat og programmet her