03/ 06
2021
Intimsalen

Kl. 19:00

DKK (1) 339,- (2) 289,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 1x75 minutter

Anette Prehn om hjernens spilleregler

Nu har du muligheden for at opleve Anette Prehn til et af hendes få offentlige foredrag, når hun gæster Musikkens Hus i Aalborg.

Oplever du også, at dit barn går i baglås og synes, at læringsrejsen er svær? Savner du inspiration til at styrke dit barns livsmod og indre ro?
Noget af det kærligste, du kan gøre overfor dit barn, er at forstå, hvad der foregår i barnets hjerne. Derfor er vi glade for at kunne byde velkommen til en inspirerende aften i selskab med kvinden bag bestseller-bogserien HJERNESMART, Anette Prehn.

Vores adfærd skaber ringe i vandet
Alt hvad vores børn gør i hverdagen, og ikke mindst hvad de ikke længere gør, har betydning for opvæksten. Vores ubevidste valg og vaner har konsekvenser for vores børn og unges forudsætninger for livsmestring, læring og indre ro. Derfor er det vigtigt at kunne spotte de usynlige ringe i vandet, som vores adfærd skaber. Og det starter med en forståelse af hjernens spilleregler. 

Foredraget er både relevant for forældre og fagpersoner, der arbejder med børn og unge.

Om Anette Prehn

Anette Prehn er sociolog, videnskabsformidler, foredragsholder og forfatter til syv bøger og syv minibøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil og mental sundhed. Anette Prehns mission er "forskning til folket". Hun er kendt som en fantastisk formidler, der formår at gøre tungt stof øjenåbnende, brugbart og underholdende. 

Læs mere om Anette Prehns arbejde på www.hjernesmart.dk 

Arrangør: Foredraget er arrangeret af TIKKO, der er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Billetterne sælges via TIKKOs eget billetsystem, og det er derfor ikke muligt at anvende gavekort udstedt af Musikkens Hus til dette arrangement. 

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 88 775 770