02/ 10
2021
Koncertsalen

Kl. 20:00

DKK 405,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 1x75 minutter

Alphabeat

Glæd dig til en festaften i Nordjyllands smukkeste koncertsal, når Alphabeat bringer akustiske pophits til Musikkens Hus i Aalborg.

Alphabeat har prøvet næsten alt. De har hittet i udlandet, spillet på festivaler over hele Europa og gæstet stort set alle spillesteder i Danmark. Men én ting har de aldrig prøvet før – nemlig at spille i de store danske koncertsale for et siddende publikum. Det laver popbandet om på i foråret 2021, hvor hele ni koncertsale endelig får fornøjelsen af Alphabeat.

”Vi glæder os helt vildt til at stå i de danske koncertsale. Vi har aldrig prøvet det før. Og det med at prøve noget nyt er i det hele taget noget vi har dyrket og opsøgt, siden vi fandt sammen igen. Det skaber en nødvendig spænding for os – som at stå på scenen sammen for allerførste gang,” fortæller forsanger Stine Bramsen, der sammen med Alphabeat senest har udgivet det yderst anmelderroste comeback-album 'Don’t Know What’s Cool Anymore'.

Akustisk popfest

Idéen til den akustiske tour opstod på Alphabeats fuldstændig udsolgte Danmarksturné i februar 2020. Her havde bandet lavet en akustisk fortolkning af ’10.000 Nights Of Thunder’, hvor publikum og Anders SG endte med at synge store dele af sangen sammen acapella.

”Da vi spillede den akustiske udgave af ’10.000 Nights’ på sidste tour, oplevede vi, hvordan en af vores festsange pludselig fik et helt andet liv. Midt i en koncert fyldt med laserlys og røg opstod der en særlig fællesskabsfølelse mellem os og publikum – og det er den følelse, vi gerne vil afsøge yderligere. Vi skal helt ind under huden på folk, synge sammen og forhåbentlig ender vi med at danse på stolene,” fortæller Anders SG med et smil.