udsolgt
30/ 11
2018
Koncertsalen

Kl. 20:00

Dkk. (1) 320,- (2) 270,- inkl. gebyr

Loungebar efter koncerten

NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Alex Vargas

Han har gjort kometkarriere og Musikkens Hus har været med ham fra start. Nu glæder vi os til igen at åbne dørene til Koncertsalen for Alex Vargas, så hans imponerende vokalpræstationer i numre som ”Solid Ground”, ”Shackled Up” og ”Inclosure” kan nå hver en krog af salen og publikum.

Om Alex Vargas

Alex Vargas har gjort kometkarriere. Endnu før debutalbummet ”Cohere” var på gaden i marts 2017, blev han Årets Danske Solist ved DMA 2016. Hans seneste, landsdækkende turné i 2016 var totalt udsolgt, og numre som ”Higher Love” og ”Shackled Up” har gået sin sejrsgang i koncerthuse og på hitlister her og i resten af Europa. 

Den 29-årige kunstners vokalpræstationer giver gåsehud og rammer dig lige i solar plexus. Alex Vargas mestrer sin stemme til fulde, og hans musikalitet er ikke til at tage fejl af. Når Alex Vargas lukker op for sin vokal, der spejler hele følelsesregistret, bliver du blæst bagover.

Alex Vargas kalder selv sin genre noise soul, og med noter af soul, rock, r’n’b og elektronica er det en rammende beskrivelse.

Vargas’ bagkatalog rummer sange, der spænder fra helt nøgne guitarkompositioner til et energisk og eksplosivt elektronisk lydunivers uden at miste den inderlige nerve.

Alex Vargas er gået fra at optræde på mindre spillesteder til at fylde Royal Arena og være et stort trækplaster ved Smukfest 2017.

Vi har i Musikkens Hus fulgt Vargas’ kometkarriere fra begyndelsen: I efteråret 2015 spillede han koncert på Øvre Foyer. I foråret 2016 fyldte han Koncertsalen til bristepunktet – og koncerten i efteråret 2018 bliver ingen undtagelse. 

X
teaserimage

UNDGÅ UDSOLGTE KONCERTER

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Musikkens hus og få besked om nye koncerter, arrangementer og gode tilbud før alle andre.