aflyst
29/ 04
2021
Koncertsalen

Kl. 19:30

Dkk. (1) 275,- (2) 230,- (3) 205,- inkl. billetgebyr

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

Koncertintroduktion kl. 18.30 med Rolf Ruggaard

Abrahamsen & Mendelssohn

Storslået sæsonafslutning

AFLYST

Det er med stor beklagelse, vi må meddele, at koncerten desværre er aflyst. Det sker som følge af myndighedernes forlængede restriktioner.

Alle billethavere er blevet kontaktet direkte på mail med information om refundering.

Vi beklager den skuffelse, som aflysningen og vores midlertidige lukning medfører, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Til gengæld har vi arrangeret en gratis E-koncert på Facebook og YouTube d. 29. april, hvor sæsonafslutningen med Aalborg Symfoniorkester kan nydes live hjemme fra stuen.

Du kan læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her.

Tusind tak for din forståelse og på gensyn.

Om koncerten

Abrahamsens værk Let me tell you blev kom­poneret til Berlinerfilharmonikerne og stjer­nesopranen Barbara Hannigan i 2012-13 og har siden uropførelsen begejstret både publi­kum og anmeldere over hele verden. Barbara Hannigan har haft eneret på at opføre værket, men nu har den danske sopran Sofie Elkjær Jensen for første gang fået æren at opføre det­te spændende værk.

Med 1. gæstedirigent Michael Schønwandt i spidsen for Aalborg Symfoniorkester afrun­des sæsonen med Mendelssohns skønne og velkendte toner fra musikken til Shakespeares skuespil En Skærsommernatsdrøm. Den fol­kekære skuespiller Søren Sætter-Lassen, oplæser virtuost flere roller fra skuespillet.

Program

Hans Abrahamsen: Let me tell you
Mendelssohn: En skærsommernatsdrøm

Koncertintroduktion kl. 18.30 med Rolf Ruggaard

Medvirkende

Dirigent: Michael Schønwandt
Solist: Sofie Elkjær Jensen, sopran og Sofie Lund, sopran
Fortæller: Søren Sætter-Lassen, Det Kgl. Teater
Kor: Den Jyske Opera, Filharmonisk Kor Aalborg
Arrangør: Aalborg Symfoniorkester

Koncertpakke - spar 25%

Sammensæt din egen koncertpakke bestående af 5 koncerter og spar hele 25% på billetprisen. Du kan vælge blandt 15 symfoniske koncerter med Aalborg Symfoniorkester. 

Køb din koncertpakke her.